Regija

‘Croata‘ Barrio i Rony Jason verbalno dogovorili obračun za titulu u FNC-ovoj lakoj kategoriji!

Barrio i Jason

 Fnc Mma
Barrio bi u ovom meču vjerojatno bio silno motiviran osvetiti svog prijatelja i timskog kolegu, a meč bi sigurno bio fenomenalan

Sinoć je Filip Pejić pred domaćom publikom doživio dosta težak nokaut, a Rony Jason je već u prvoj rundi dovršio posao. Scene koje su potom uslijedile u kavezu nisu bile niti malo ugodne za gledati jer se Filip nekoliko minuta nije mogao probuditi nakon pretrpljenog nokauta.

Bivši UFC borac je tako došao do prve pobjede u FNC-ovom kavezu, a svi ga se jako dobro sjećamo kada je na FNC 5 priredbi zajedno s Danielom Bažantom pružio možda i najbolji meč otkad je FNC-a. Sada je došao do velike pobjede nad Pejićem, a prvak lake kategorije je odmah ‘‘bacio oko‘‘ na njega.

image

Croata Story

Instagram (croatabarrio)

‘‘Croata‘‘ Barrio je jutros putem Instagram ‘‘storyja‘‘ prozvao Jasona na meč, a imao je i točan datum. Sada se već zna kako se FNC 2.9. ove godine vraća u pulsku Arenu, a sada je prvak lake kategorije spreman za prvu obranu pojasa. Podsjećamo, Barrio je u trećem mjesecu ove godine na FNC 10 priredbi osvojio titulu protiv Arlena ‘‘Ribeira‘‘ Benksa, a tom ga je prilikom završio ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi.

Jason kod FNC-ovih čelnika zasigurno ima jako puno kredita jer je do sada u njihovom kavezu pokazao kako njegovo vrijeme još nije prošlo. Iako je od Bažanta izgubio, pružio je meč kojeg se ne bi posramile ni najveće svjetske organizacije. Sinoć je potom teško nokautirao Filipa Pejića, tako da mu vjerojatno ne treba još mečeva za dokazivanje.

‘‘Croata‘‘ i Jason bi zasigurno pružili jedan fenomenalan meč, a Arena u Puli je savršeno mjesto za taj obračun. Jason je na svom Instagram profilu također pristao na meč, tako da je na potezu FNC.

Linker
22. travanj 2024 14:18