Regija

‘Croata‘ uspavao Vasu Bakočevića u prvoj rundi borbe! ‘Psihopata‘ se ozlijedio na samom početku meča

Francisco ''Croata'' Barrio
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
Hrvatsko-argentinski borac Francisco Barrio slavio je prekidom u prvoj rundi

Francisco ''Croata'' Barrio savladao je Vasu Bakočevića nakon minutu borbe. Ugušio je ''Panchi'' Bakočevića ''giljotinom'' u prvoj rundi, a ''Psihopata'' je odbijao tapkati te je na kraju završio u nesvijesti.

Vaso je početkom borbe odmah preuzeo centar kaveza i zatražio otvorenu razmjenu, no Barrio je ostao smiren. Nakon samo trideset sekundi borbe, Bakočeviću je puknuo bedreni mišić nakon pokušaja kicka i završio je na podu s bolnom grimasom. ''Croata'' nije reagirao i nastavio je s borbom. Ozlijeđeni Bakočević nije se mogao aktivno braniti u parteru, a ''Panchi'' je brzo zaključao ''giljotinu'' i uspavao Vasu Bakočevića koji nije htio tapkati. Šteta što se crnogorski borac ozlijedio na samom početku ovog ''superfighta.

''Croata'' je pobjedu energično proslavio nakon svog ''trash talka'' koji je prethodio borbu, a kut Vase Bakočevića nije bio naročito oduševljen slavljem Barrija nakon borbe u kojoj se Bakočević ozlijedio na samom početku.

Mnogobrojne najave govorile su kako se radi o najiščekivanijoj borbi u regiji. Vaso Bakočević i Francisco Barrio dugo se prepucavaju putem društvenih mreža i drugih oblika medija, no nikako nije dolazilo do dogovora oko borbe. Napokon, Dražen Forgač i FNC promocija uspjeli su upariti dvojicu boraca, a oni su nastupili u sklopu takozvanog ''superfighta''. FNC je na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila održao polufinale ovosezonskog Armagedon turnira, a ''Psihopata'' i ''Croata'' nastupili su nakon toga u glavnoj borbi večeri.

Linker
14. travanj 2024 10:01