Regija

FNC izbacio službeni poster za finale Armagedona, datum i lokacija poznati su već od ranije

Zagreb, 260523.
Hotel Garden IN Hilton.
Konferencija za medije FNC 11: Fight for Legacy
Na fotografiji: Djani Barbir, Drazen Forgac i Daniel Bazant.

 GORAN MEHKEK Cropix
Ostalo je nešto više od mjesec dana do ove priredbe

Nedugo nakon spektakularnog FNC 11 eventa održanog u zagrebačkoj Areni, Fight Nation Championship (FNC) organizacija najavila je svoj sljedeći event. Nakon uspješnog eventa koji su ranije ove godine održali u Ljubuškom, FNC će ponovno doći na teritorij Bosne i Hercegovine.

Grad, odnosno općina domaćin ovaj put bit će Bugojno, a event će se održati 22. srpnja (sedmi mjesec) u dvorani KSC Bugojno. Portal ‘‘Infobugojno‘‘ prvi je podijelio ovu vijest, a Dražen Forgač pojasnio je zašto FNC dolazi baš u Bugojno.

‘‘Na preporuku našeg borca Frane Brnade (ATT Zagreb) došli smo u Bugojno. Mogu reći da imamo izuzetno dobro gostoprimstvo od strane načelnika Hasana Ajkunića, rijetko viđeno. Uz njegovu pomoć napravit ćemo pravi spektakl u Bugojnu‘‘, pojasnio je Forgač.

Nakon ove najave, u četvrtak je organizacija izbacila i službeni poster za ovaj event te je time upotpunila marketinški dio nakon videa koji je izašao na Instagram profilu nekoliko dana ranije.

Vidljivo je da je marketing ponovno na sjajnoj razini, a vidjet ćemo hoće li to pratiti i samo uparivanje borbi i organizacija cijelog eventa, što ćemo saznati uskoro.

Linker
23. travanj 2024 08:17