Regija

(FOTO) Miočić objavio prekrasnu vijest: U obitelj UFC-ovog prvaka stiže prinova, zna se i spol

Stipe i Ryan Marie Miočić
 Instagram
Stipe se pohvalio da po drugi put postaje otac i to je učinio na jedan zanimljiv način

UFC-ov prvak Stipe Miočić sa svojim je fanovima preko društvenih mreža podijelio veliku vijest i otkrio kako on i njegova supruga Ryan Marie iščekuju dolazak sina.

"Sretan sam što objavljujem da će naš sin debitirati na ljeto 2021. godine", napisao je Miočić na Instagramu uz prigodnu grafiku, fotografiju kćerke Meelah s majicom na kojoj piše "velika sestra" te snimku s ultrazvuka.

Stipe i njegova supruga Ryan Marie u braku su od lipnja 2016., a prvu prinovu, djevojčicu koju su nazvali Meelah Claire, dobili su u srpnju 2018. godine.

Kako će se zvati sin, u ovim trenucima nije poznato, ali jednom je prigodom još prije nekoliko godina Stipe rekao: "Moj sin će dobiti hrvatsko ime, Blaž, po svojem djedu."

Naravno, jedna ovakva vijest izazvala je lavinu čestitki, a među silnima se našlo i onih fanova koji su dolazak prinove povezali s nadolazećom Stipinom borbom protiv Francisa Ngannoua. Naime, neki su odmah primijetili kako je Miočić i uoči prvog susreta s kamerunskim nokauterom saznao da postaje otac pa su tako dodali - "a znamo kako se Francis tada proveo".

Najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a svoju će titulu braniti 27. ožujka kada ga na priredbi naziva UFC 260 čeka revanš s već spomenutim 'Predatorom'. Podsjetimo, prvi meč Stipe i Ngannou odradili su u siječnju 2018. i tada je pobjeda vrlo uvjerljivom sudačkom odlukom pripala američkom borcu hrvatskih korijena.

Linker
27. travanj 2024 00:21