Regija

Ivan Erslan vraća se u kavez! Nastupit će na KSW Epic priredbi krajem veljače, a evo tko mu je protivnik

Ivan Erslan

 Screenshot (youtube, Ksw)
Točan datum priredbe jest 24. veljače, a održat će se u poljskim Gliwicama

Najbolji hrvatski poluteškaš, Ivan Erslan (13-3, 1 NC) vraća se u kavez KSW-a! Nastupit će na KSW Epic priredbi, a protivnik će mu biti ukrajinski nokauter, Bohdan Gnidko.

Bit će ovo dvoboj dva bivša izazivača za pojas kategorije do 93 kilograma jer im je zajednički poraz upravo onaj protiv donedavnog prvaka, Ibragima Chuzhigaeva.

Erslan je posljednji meč odradio sredinom listopada prošle godine kada je doživio poraz u prvoj rundi protiv Rafala Haratyka na KSW 87 priredbi. U ovom trenutku bilježi niz od dva poraza u najjačoj poljskoj MMA promociji te će pokušati doći natrag na pobjednički kolosijek. Dio priprema za ovaj meč odradio je na Floridi u American Top Teamu te nema sumnje da će na ovaj meč doći maksimalno spreman.

Ipak, neće imati nimalo lak zadatak jer nasuprot njega stoji opasni ukrajinski nokauter Gnidko. Ovaj borac drži rekord za najbrži nokaut u povijesti organizacije kada je na KSW 73 priredbi za samo pet sekundi "nastradao" Damian Piwowarczyk. On će se također pokušati vratiti na pobjedničke staze jer je u zadnjem meču upisao prvi poraz u karijeri protiv već spomenutog Chuzhigaeva u borbi za pojas. Ovaj 23-godišnji Ukrajinac ima 10 pobjeda te stopostotan "finish rate", a znajući Erslanove kvalitete i tendencije, možemo očekivati odličnu borbu.

Ono što treba imati na umu jest i KSW-ov turnir za pojas poluteške kategorije. Ovaj meč trebao bi imati i svojevrsnu ulogu zamjene ako će biti potrebna u slučaju da neki od boraca ne budu mogli nastaviti s natjecanjem.

Priredba će se održati 24. veljače u poljskim Gliwicama.

Linker
29. travanj 2024 06:48