Regija

Ivan Vitasović dogovorio novi nastup u KSW-u! Za manje dva mjeseca očekuje ga domaći borac

Ivan Vitasović i Zelg Galešić

 GORAN SEBELIC Cropix
Ivanu želimo uspješan novi nastup u KSW-u i da se vrati na pobjedničke staze!

Krajem prvoga mjeseca ove godine, FNC-ov prvak u teškoj kategoriji, Ivan Vitasović, odradio je svoj debi za KSW. Nažalost, Arkadiusz Wrzosek je u ovom trenutku ipak bio prevelik zalogaj te je Ivan izgubio prekidom u prvoj rundi, no priliku za iskupljenje Vitasović će imati vrlo brzo.

Nakon što je obranio titulu protiv Michala Andryszaka na FNC 12 priredbi pred domaćom publikom u Puli, Ivan se konačno odlučio na taj korak, odnosno, da se okuša u KSW-u. Kako je tamo došao kao prvak FNC-a, odmah je dobio dosta dobro i veliko ime u Poljskoj, no u kavezu je Wrzosek izgledao i fizički puno veće i dominantnije.

Ivan je tada upisao poraz, no KSW je jutros na svom Instagram profilu objavio odlične vijesti – Vitasović je dogovorio novi meč u poljskoj promociji!

Filip Stawowy bit će njegov protivnik, a borit će se na KSW 94 priredbi koja se održava 11. svibnja u Gdanjsku. Inače, Stawowy je 27-godišnji borac koji je do sada u KSW-u odradio tri meča, a slavio je jednom. Od dva upisana poraza, jednom je izgubio prekidom i jednom odlukom sudaca, a prije toga je uglavnom nastupao po manjim i lokalnim organizacijama.

Kada se sve zbroji i oduzme, nema dvojbe da je Ivan kvalitetniji borac od Stawowyja, no ne treba ga otpisivati jer je od svojih deset pobjeda, čak devet upisao prekidima. Istina, bilo je to na puno nižoj razini od KSW-a, no radi se o borcu koji itekako može priprijetiti.

Ivanu želimo uspješan novi nastup u KSW-u i da se vrati na pobjedničke staze, a za manje od dva mjeseca ćemo ga tamo ponovno gledati. Ivane, sretno!

Linker
26. travanj 2024 21:48