Regija

Julija Pajić ipak neće nastupiti na ovosezonskom turniru PFL-a?

Julija Pajić
 Fight Site
Crnogorka je prije koji tjedan službeno najavljena kao sudionica treće PFL sezone

Došlo je do novog zaokreta. Pajić ipak nastupa, a više informacija o tome saznajte OVDJE.


Julija Pajić više se ne nalazi na popisu borkinja, sudionica treće sezone Professional Fighters Leaguea, kojeg se može pronaći na službenoj web stranici promocije. Iako se prije točno mjesec dana njeno ime našlo na popisu borkinja lake kategorije koje će krenuti u lov na Kaylu Harrison te nakon što je posebnom objavom na PFL-ovom Twitteru nakon toga najavljena, Crnogorka će morati svoju karijeri ipak nastaviti graditi negdje drugdje.

Točne informacije zašto je došlo do ovog obrata situacije nemamo, no znamo kako je Julija nedavno raskinula suradnju sa svojim trenerom i menadžerom Amirom Sadikovićem, koji ju je vodio od početka karijere. Otprilike tih dana nam se Amir javio te je otkrio kako Julija vjerojatno neće nastupiti na PFL turniru, no do sada se njen profil ipak nalazio na gore podijeljenom linku. Upravo je Sadiković trebao biti osoba koja bi s njom putovala u Atlantic City, gdje će svi sudionici minimalno 17 dana prije borbe morati biti u PFL-ovom "bubbleu" unutar hotela.

PFL je već objavio i ime borkinje koja u turnir uskače umjesto nje, a to je iskusna Kaitlin Young (11-10), no na popisu borkinja se našla i mlada Taylor Guardado (0-1)

Ne možemo znati je li do ovog svega došlo zbog privatnih razmirica između Julije i njenog sada već bivšeg menadžera, no činjenica je kako je velika šteta što mlada i talentirana borkinja ovim putem ostaje bez velike prilike. Ona se inače za turnir pripremala u zagrebačkom American Top Teamu i u razgovoru za Fight Site je najavila velike stvari. Sad će iste ipak morati malo pričekati.

Linker
26. travanj 2024 03:04