Regija

Kujundžić prezentirao odličnu formu na vaganju: Sutra ga čeka najveći meč u dosadašnjoj karijeri

Mladen Kujundžić i Alexandru Burduja

 Screenshot (youtube, Fea Championship)
33-godišnji riječki kickboksač borit će se za titulu prvaka u FEA Championship organizaciji

Bogata borilačka večer čeka sutra čeka hrvatske borilačke fanove. Osim Ivana Erslana koji je u fokusu sa svojom borbom za titulu pod okriljem KSW-a, svakako vrijedi ispratiti i meč Mladena Kujundžića u jakoj kickboksačkoj organizaciji FEA Championship.

33-godišnji kickboksač iz Rijeke sutra će se boriti za titulu u kategoriji do 95 kg (poluteška kategorija), a ujedno će i predvoditi FEA Championship FULL DRIVE event koji će se održati u moldavskom Ciorescuu.

‘‘Dynamite‘‘ je ovaj meč najavio kao najveći u dosadašnjoj bogatoj karijeri, jer prvi put ga čeka borba za titulu. Iza Kujundžića je 38 profesionalnih kickboksačkih nastupa (27-11), a može se pohvaliti pobjedama protiv nekih vrlo zvučnih imena kao što su Frank Munoz, Andrei Stoica, Vasil Ducar, ali i Alexandru Burduja.

Da, Mladen je 2019. godine porazio Burduju u svom debiju za FEA-u, a slavio je podijeljenom sudačkom odlukom u dodatnoj četvrtoj rundi. Bio je to vrlo tijesan meč, a Burduja je u narednom periodu uspio doći do titule. Kujundžić je pod okriljem FEA-e odradio još jedan meč, u osmom mjesecu 2019. godine. Mladen je tada porazio i Joaoa Chapasa Silvu, a to mu je ujedno i posljednja pobjeda koju je zasad upisao u kickboksu. Uslijedila je pauza sve do ove godine, a Kujundžića je u petom mjesecu ove godine porazio Younes Benmalek, na Alpha Fight League event.

Mladen je odradio nekoliko MMA mečeva u tom periodu, ali moldavska organizacija prepoznaje njegovu vrijednost kad je u pitanju kickboks i pozvali su ga da se bori za pojas protiv njihove domaće uzdanice, Alexandrua Burduje (13-7-0).

Dobra vijest je da je Mladen uspješno skinuo kilažu i odradio vaganje za sutrašnju borbu.

‘‘Pozdrav ljudi, skinuo sam kilograme, sutra je borba. Moju borbu možete popratiti na feafights.tv (cijena PPV-a iznosi oko 65 kn, op.a.), a ekipa iz Rijeke može gledati u lokalu Azura Rijeka. Moja borba je posljednja, a glavni dio kreće u 21h po hrvatskom vremenu. Hvala svima na porukama podrške, dat ću sve od sebe. Živjeli.‘‘, napisao je Mladen, a prema fotografiji s vaganja, čini se da je Mladen jako ozbiljno shvatio ovaj meč i došao je u odličnoj formi.

Meč ‘‘Dynamitea‘‘ možete očekivati od 21:30h pa nadalje, a nadamo se da će Mladen slaviti u najvećoj borbi u dosadašnjoj karijeri te da se kući vraća s pojasom. Sretno ‘‘Dynamite‘‘!

Linker
20. travanj 2024 03:16