Regija

Marko Bojković prezentirao munjevitu brzinu te najavio dodatni napredak

Marko Bojković
 Instagram (marko Bojković)
Pobjednik prve sezone FNC Armagedon turnira u lakoj kategoriji oduševio novim videom na Instagramu

19-godišnji srpski borac Marko Bojković putem FNC-ovog Armagedon turnira etablirao se kao jedan od najvećih regionalnih talenata koje smo imali prilike vidjeti zadnjih godina. Mladić je s tri sjajna nastupa došao do titule u lakoj kategoriji, a posebno impresivan bio je nastup u finalu protiv Patrika Čelića. Bojković je u toj borbi prezentirao sve segmente MMA-a te je nakon nešto manje od četiri minute druge runde došao do pobjede gušenjem. Mnogi vide Marka Bojkovića kao najboljeg borca cjelokupnog turnira, a s nestrpljenjem iščekujemo što je iduće za mladog Srbina.

Talentirani borac nedugo nakon finala Armagedona koje se održalo u travnju imao je operaciju desne ruke, a čini se kako oporavak teče jako dobro. Bojković je u najnovijoj objavi na Instagramu objavio video gdje udara fokusere koje mu drži njegov trener Ivan Đorđević ''Icko'', a zadivljujuća je brzina kojom udara mladi borac.

''Zamislite kako ću udarati u Septembru kada budem pred kraj priprema, ako sada kada radim tegove udaram ovako'', napisao je Bojković u opisu videa.

Bojković i njegov trener često na Instagramu objavljuju videe s treninga, a uvijek je fascinantna preciznost i brzina mladog srpskog borca. Nešto slično mogli smo vidjeti u videu sa zagrijavanja prije finalne borbe na Armagedonu.

Trenutno nije poznato gdje će Marko odraditi svoju iduću borbu niti tko će biti njegov protivnik. No ono što je poznato činjenica je da se radi o svjetskom talentu kojeg svi jedva čekamo ponovno vidjeti u kavezu ili ringu. Njegova karijera tek je počela i puno posla i dokazivanja tek je pred njim, no čini se kako posjeduje alate kojima će opravdati velika očekivanja.

Linker
02. svibanj 2024 19:12