Regija

Novo priznanje i još bogatija nagrada za Račića i Przybysza: ‘Ovo je prvi takav slučaj u povijesti KSW-a‘

Antun Račić i Sebastian Przybysz
 KSW
Hrvat i Poljak oduševili su srčanošću i akcijom koju su prezentirali u vrlo uzbudljivom revanšu

KSW-ovi čelnici toliko su bili oduševljeni borbom Antuna Račića i Sebastiana Przybysza da su odlučili podebljati njihov bonus za najbolju borbu prošlog vikenda održanog KSW-a 59.

Podsjetimo, još smo u ponedjeljak prenijeli imena dobitnika dodatnih KSW-ovih nagrada. Napisali smo tako da je Darku Stošiću pripao bonus za najbolji nokaut večeri, ali i da oko najbolje borbe nije bilo previše dvojbe te je istom proglašen fantastični okršaj hrvatskog 'Killera' i borca koji mu je u Lodzu preoteo titulu.

Račić i Przybysz odradili su akcijom nabijen dvoboj u kojem je pao velik broj udaraca, a nakon punih i teških 25 minuta borbe, bantam kategorija dobila je novog prvaka. Hrvat i Poljak sada su na 1:1 i nekako nam se čini da bi trilogija bila logičan slijed događanja.

A o koliko se strašnom meču radilo, možda nam najbolje govori KSW-ova objava koja je stigla nakon što su otkriveni dobitnici bonusa.

"Ovo je bila toliko dobra borba da ju je KSW odlučio nagraditi s dvostrukim bonusom za najbolju te večeri", osvanulo je na službenom Twitter profilu poljske promocije.

"Ovo je prvi takav slučaj u povijesti KSW-a", tvrdi poljski portal Sportowe Fakty.

Ne možemo sa sigurnošću tvrditi o kojem se točno iznosu radi, ali navest ćemo da je prema podacima s Tapologyja, KSW obično za svaki bonus izdvajao 5000 dolara.

Linker
28. travanj 2024 23:47