Regija

Sekulić se vraća na UFC-ovom spektaklu pred punim tribinama, u kavezu ga čeka ‘The Body Snatcher‘

Stefan Sekulić
 Screenshot (YouTube, UFC)
Pred srpskim je borcem njegov drugi nastup u UFC-ovom kavezu

Još je početkom veljače najavljen povratak Stefana Sekulića, a sada je 29-godišnji srpski borac saznao i tko ga to čeka u njegovom drugom UFC nastupu. Bit će Amerikanac Dwight Grant, čovjek kojeg mnogi poznaju pod nadimkom 'The Body Snatcher'.

Srpski velteraš vraća se u kavez nakon dvogodišnje suspenzije i to 24. travnja kada se u Jacksonvilleu (Florida) održava velika UFC 261 priredba.

Sekulić je kao profesionalni MMA borac na 12-3 omjeru, a iza njega je samo jedan nastup u UFC-ovom kavezu, onaj iz rujna 2018. kada ga je nakon punih 15 minuta borbe jednoglasnom odlukom sudaca porazio Ramazan Emeev. Borac iz Family Fight Teama svoju prvu pobjedu pod okriljem najuspješnije MMA promocije lovit će protiv sedam godina starijeg Granta.

Dwight je suparnik sličnog 'scorea', odnosno tijekom karijere je upisao 10 pobjeda i tri poraza. Riječ je o borcu iz slavnog AKA tima koji je svoju priliku izborio preko 'Dana White's Tuesday Night Contender Seriesa', a kao član UFC-a već je upisao četiri borbe s polovičnim uspjehom. Posljednji meč odradio je u kolovozu prošle godine kada ga je sredim prve runde nokautirao opasni Daniel Rodriguez, a kao njegovu najveću pobjedu mogli bismo izdvojiti onu nad Alanom Joubanom protiv kojeg je slavio podijeljenom odlukom sudaca.

UFC 261 je priredba koja nam donosi čak tri borbe za naslov, ali i povratak fanova koji bi trebali do posljednjeg mjesta ispuniti tribine VyStar Veterans Memorial Arene (otprilike 15 tisuća mjesta).

UFC 261 popis borbi:

Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal - za titulu u velter kategoriji

Valentina Shevchenko vs. Jessica Andrade - za titulu u muha kategoriji

Zhang Weili vs. Rose Namajunas - za titulu u slamka kategoriji

Uriah Hall vs. Chris Weidman

Jimmy Crute vs. Anthony Smith

Randy Brown vs. Alex Oliveira

Brendan Allen vs. Karl Roberson

Danaa Batgerel vs. Kevin Natividad

Qileng Aori vs. Jeffrey Molina

Johnny Munoz vs. Jamey Simmons

Kazula Vargas vs. Rong Zhu

Dwight Grant vs. Stefan Sekulić

Ariane Carnelossi vs. Na Liang

Linker
04. svibanj 2024 19:58