Regija

Srpski judoka Nikola Milanović uskočio u borbu protiv Pudzianowskog i spasio KSW 59 main event

Pudzianowski vs. Milanović
 KSW
U glavnu borbu KSW 59 priredbe iznenada je uskočio hrabri Nikola Milanović

Nakon što je "Bombardier", odnosno Serigne Ousmane Dia, hospitaliziran zbog upale slijepog crijeva, KSW se našao u situaciji gdje su umalo ostali bez glavne borbe večerašnje priredbe. No, u nevjerojatnoj maniri uspjeli su se snaći i Mariusz Pudzianowski je dobio zamjenskog protivnika. To je Nikola Milanović.

O ovom borcu ne zna se puno, osim da dolazi iz Srbije, ali već neko vrijeme živi u Poljskoj gdje je postao državni prvak u judu i sambu. Inače je riječ o riječ o prijatelju Vase Bakočevića i Save Lazića, koji je ovim putem u Lodz došao biti u Lazićevom kutu. Još danas u vrijeme ručka nije mogao očekivati da će se skinuti u borilačku opremu te u kavezu obračunati protiv jednog od najjačih ljudi na svijetu i jedne od najvećih poljskih zvijezda u povijesti.

Kako god prošao u borbi protiv Pudziana, Nikoli se ovim putem mora čestitati na nevjerojatnoj hrabrosti i spremnosti u ovakvim okolnosti suprotstaviti se snažnom Poljaku i nitko mu neće moći osporiti jednu činjenicu. Nikola Milanović pravi je borac. Zapravo, veći od mnogih!

Linker
19. svibanj 2024 04:34