Regija

Sebastian Rajewski savladao Savu Lazića jednoglasnom sudačkom odlukom

Sebastian Rajewski i Savo Lazić
 Screenshot (youtube, Ksw)
Crnogorac je doživio poraz i u svom drugom KSW nastupu

KSW 59 pamtit će Savo Lazić po borbi u kojoj je dao apsolutno sve od sebe, no na kraju je morao pobjedu priznati boljem borcu, što je danas bio Sebastian Rajewski.

Lazić je od početka ove borbe tražio kraću distancu i to je rezultiralo brzim odlaskom na pod, no to nije dugo trajalo. Nakon povratka na noge nastavlja se akcija do novog uspješnog rušenja Poljaka, no očito njima nije bio cilj obračunavati se na podu i brzo su ponovno na nogama. Akcija je neprestano bila prisutna, Lazić je bio onaj koji više napada, no mora se priznati da je Poljak više pogađao. Posljednju minutu i pol prve runde akcija se malo smirila, kao da su borci odlučili odmoriti.

Drugu rundu borci su krenuli također sporije, no Rajewski podiže tempo nakon pola minute i nakon par napada je jednim udarcem uzdrmao Lazića. Pokušavao je Cronogorac konstantno doći u priliku pronaći pravi udarac, ali Poljak je uzeo kontrolu nad borbom. Minutu i pol prije kraja runde osjetio je Rajewski priliku za rušenje i uspio je odvesti Lazića na pod, no nije ga tamo zadržao. Hrabro je Savo i dalje pokušavao, no udarci su mu bili kritično neprecizni i nije mogao napraviti ništa konkretno. No, kraj druge runde je dočekao.

Nažalost po njega, Lazić u trećoj rundi nije uspio preuzeti kontrolu i doći do onoga što mu je trebalo za pobjedu. Rajewski ga je sjajno usporavao udarcima u jetru i time je osigurao miran kraj borbe. Savi Laziću treba čestitati na hrabrosti i velikom srcu, no to nije bilo ono što bi donijelo pobjedu u ovoj borbi. Ona je na kraju jednoglasnom sudačkom odlukom pripala borcu iz Poljske.

Linker
05. svibanj 2024 23:17