Regija

(VIDEO) Brutalan sparing Alena Babića i Marka Miluna, ‘Savage‘ poslao poruku idućem protivniku

Marko Milun i Alen Babić
 Instagram (alen Babić)
Neporaženi hrvatski teškaš djeluje više nego spreman za svoj idući nastup

Čini se kako pripreme Alena Babića (7-0-0, 7 KO) za idući meč teku jako dobro. Hrvat će sedmog kolovoza nastupiti na Matchroomovom Fight Campu, a protivnik će mu biti Mark Bennett (7-1-0, 1 KO). Nakon što je ''Savage'' neko vrijeme proveo u kampu Joea Joycea (13-0-0, 12 KO) koji se pripremao za borbu protiv Carlosa Takama (39-6-1, 28 KO), hrvatski boksač vratio se u Zagreb. Treninge je nastavio u svom matičnom klubu BK Leonardo, a nerijetko na svom Instagram profilu objavljuje snimke sparinga s boksačima iz spomenutog kluba.

Alen je sinoć putem ''storyja'' na Instagramu upozorio svoje pratitelje na najnoviju snimku sa sparinga.

''Ne gledajte iza zida ako niste snažni. Upozorio sam vas'', napisao je ''Savage'' u sklopu svog ''storyja''.

image
IG story
Instagram (alen Babić)

Klikom na poveznicu putem Instagrama, otvara vam se objava koja sadrži snimku sparinga između Alena Babića i ponajboljeg hrvatskog amaterskog boksača Marka Miluna. Isječak traje 15-ak sekundi, no dovoljno za shvatiti na kakav brutalan način spariraju dva teškaša. Borci jesu koristili zaštitnu opremu, no gotovo svaki udarac bacali su kao da žele skinuti glavu s ramena jedan drugome. Nakon što je odzvonio alarm za kraj runde, ''Savage'' se okrenuo kameri te uputio poruku idućem protivniku.

''Mark Bennett, you're next (ti si idući)''

Babić se dodatno obratio Bennettu i u tekstu same objave.

''Ti kojeg zovu Bennettom, bolje budi spreman! Svoj život učinio sam živućim paklom zbog ove borbe. Ja neću ići na sudačke kartice. Ne dolazim tamo da bih prezentirao svoju tehniku, stižem isključivo iz jednog razloga - da nekome otkinem glavu.''

Video je izazvao oduševljenje ''Savageovih'' pratitelja, a jedan od fanova napisao je da ga snimka podsjeća na horor film. Babić je često znao isticati kako su rijetki boksači koji mogu sparirati protiv njega kada ide maksimalnom snagom, a čini se kako je Alenov prijatelj Marko Milun jedan od njih.

Linker
21. travanj 2024 05:52