Regija

(VIDEO) Fantastični Ilić slavio nokautom u prvoj rundi, pogledajte presudni trenutak!

Adrian Dudek i Aleksandar Ilić
 Screenshot (KSW)
‘Joker‘ je bio fokusiran, siguran i precizan, a protiv takvog Dudek nije imao šanse

Odličan nastup imao je Aleksandar Ilić (13-4) na subotnjem KSW-u 60. Srpski borac zaustavio je svog protivnika Adriana Dudeka (5-2) tehničkim nokautom u prvoj rundi i tako se nakon dva poraza u nizu vratio na pobjedničke staze.

'Joker' je odlično otvorio svoj nastup u Lodzu. Od prve je sekunde nametnuo ritam, vršio pritisak i pritom odlično kontrolirao distancu. Nekako se u tom uvodu kao najuspješnije Aleksandrovo oružje činio kick s kojim je u nekoliko navrata sjajno pogodio tijelo svog suparnika.

Dudek, s druge strane, protiv raspoloženog i fokusiranog Ilića nije baš mogao ponuditi previše toga. Pokušavao je poljski borac provući svoju desnicu i činilo se kako je taj udarac svaki put izbacivao s najopakijim namjerama, ali za tehnički potkovanog udarača poput 'Jokera' takvi su napadi bili preočiti i vidljivi 'na kilometar'.

Presudni trenutak dogodio se nakon otprilike tri i pol minute borbe. Ilić je ispalio jedan 'high kick', Dudek je to nekako blokirao, ali onda je sjeo munjeviti lijevi direkt koji je Poljaka poslao na pod. 'Joker' je nanjušio krv i odmah se spustio na svog protivnika te s nekoliko udaraca natjerao suca na prekid meča.

Odličan nastup za 13. profesionalnu pobjedu.

>>> De Fries zaustavio Narkuna, Ziolkowski gušenjem upisao prvu obranu naslova

Linker
26. travanj 2024 09:55