Regija

(VIDEO) Plazibat ponovo u ulozi Gloryjevog reportera: Preuzeo je mikrofon i oduševio je humorom

Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Najbolji hrvatski kickboksač postaje zaštitno lice ponajbolje kickboksačke organizacije na svijetu

Shvatili su u Gloryju kakav ‘‘dragulj‘‘ imaju u osobnosti Antonija Plazibata koji je ujedno i njihov ponajbolji borac na rosteru, te su ga počeli sve češće iskorištavati za promidžbu i zabavljanje fanova.

Fanovi u našoj regiji odavno znaju da Antonio Plazibat nije samo vrhunski borac, nego i pravi šaljivdžija koji se jako dobro povezuje s fanovima. Još u desetom mjesecu prošle godine, Plazibat je prvi put dobio priliku intervjuirati Gloryjeve borce, a to je radio uoči Glory: Collision 4 eventa. Sergej Maslobojev i Alistair Overeem tada su bili samo neki od boraca koje je Plazibat intervjuirao, a ukoliko vam je taj video promaknuo, možete ga pogledati klikom na LINK.

Očito je Plazibat jako dobro odradio taj posao pa su ga ponovo angažirali za istu ulogu. Sutra se u njemačkom Essenu održava Glory 83 event koji predvode Sergej Maslobojev i Donegi Abena borbom za titulu u poluteškoj kategoriji. Plazibat je također u Essenu iako se ne bori, a svoju ulogu opisao je na samom početku Gloryjevog novog videa.

‘‘Pokazat ću vam sve dosadne stvari koje borci moraju odrađivati dva dana prije borbe, zbog promocije.‘‘, rekao je Plaza i započeo je svoju avanturu po hotelu u kojem odsjedaju borci.

Albanac Berjan Peposhi bio je jedan od prvih s kojima je Plazibat razgovarao. Peposhi je borac perolake kategorije, sutra će debitirati u Gloryju, a protivnik će mu biti Ahmad Chikh Mousa. Berjan je otkrio Plazibatu da ga dolaze podržati mnogi prijatelji i obitelj, a Plazibat to vidi kao potencijalni ‘‘dvosjekli mač‘‘.

‘‘Puno prijatelja i obitelji dolazi na tvoj meč. Dakle, ako izgubiš, neće biti dobro.‘‘, rekao je Plazibat uz osmijeh na licu, a Berjan Peposhi se složio.

‘‘Ako izgubim, ubit će me, morat ću pobjeći. Ali pobijedit ću i obećavam dobru borbu.‘‘, rekao je Peposhi.

Nailazio je Antonio na raznorazne borce, pokušavao je govoriti portugalski, potajno se oslanjao na vagu dok se drugi borci važu, a u jednoj fazi videa naišao je i na Mikea Passeniera, legendarnog ‘‘Big Mikea‘‘ koji mu je ujedno i trener.

‘‘Što je najdosadniji dio tjedna uoči borbe?‘‘, pitao je Plazibat, ali ovaj put je naš kickboksač izvukao deblji kraj.

‘‘Reporteri poput tebe koji nemaju pojma o ničemu.‘‘, rekao je Passenier i pošteno se nasmijao na svoju pošalicu.

Pred sami kraj ove snimke, Plazibat je intervjuirao i Todda Grishama, poznatog najavljivača i komentatora, a Plazibat ga je pokušao ‘‘podbosti‘‘ riječima:

‘‘Ovdje smo s velikom zvijezdom, gospodinom ‘Više ne pričam s nikim‘ jer sada najavljuje borbe Jakea Paula, Furyja, Ryana Garcije, Canela itd.‘‘, započeo je Plaza, a Grisham je imao pitanje za Plazibata:

‘‘Hej, daj mi reci kako je tvoja djevojka? Slala mi je poruke pa joj možeš reći da sam ju pozdravio.‘‘, rekao je Grisham u šali.

Kompletan Gloryjev videouradak s Plazibatom u glavnoj ulozi možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
04. svibanj 2024 15:52