Regija

(VIDEO) Saša Milinković za FS: O dosadašnjoj ‘školi‘, Cro Cop timu i borbi za Megdanov pojas

Saša Milinković
Poznati hrvatski teškaš idućeg će mjeseca odraditi borbu za pojas prvaka regionalne promocije

Saša Milinković (7-3) jedan je od istaknutijih hrvatskih MMA teškaša. Ovaj 34-godišnji Osječanin došao je do faze karijere u kojoj ga svakako možemo smatrati i jednim od iskusnijih hrvatskih boraca, iako je odradio puno manje borbi nego što je to zapravo htio. Iza njega je vrlo uspješna grappling karijera, obilježena internacionalnim medaljana te odličan početak profesionalne MMA karijere, ali onda i gotovo četverogodišnja pauza između 2014. i 2018. godine.

Zdravstvene probleme koji su rezultirali tom pauzom je riješio te ovaj član Cro Cop tima vjeruje da napokon može ispuniti svoj potencijal. Nažalost, to nije uspio u rujnu prošle godine, kad je na EMC 5 priredbi poražen od Kasima Arasa sudačkom odlukom nakon tri runde. Upravo ta borba bila je jedna od tema ovog intervjua, u kojem je Saša progovorio i o svom timu, Training Academyju, koji su ne tako davno u Osijeku on i njegovi timski kolege, Ivica Tadijanov i Luka Jurić, pokrenuli.

Sa Sašom smo najavili borbu koja mu slijedi 13. lipnja u srpskom Šapcu, gdje će napasti pojas teške kategorije Megdan FC promocije. Tamo će mu se suprotstaviti iskusni Daniel "Jacare" Torres, kojeg je također Milinković prokomentirao. Prošli smo još kroz njegovu karijeru i svu dosadašnju školu koju je kroz borbe dobio, saznali smo kad bismo mogli ponovno vidjeti Cro Cop tim na okupu, kao i to kako Saša gleda na posljednja zbivanja unutar regionalne scene.

Pogledajte!

Linker
28. travanj 2024 21:42