Regija

(VIDEO) ‘Soldić je moj protivnik iz snova, on je čovjek kojeg se mora pobijediti‘

Michal Michalski
 Screenshot (YouTube, KSW)
Pojavila se najava kojom je predstavljen zanimljiv velteraški okršaj u KSW-ovom kavezu

Sve smo bliže KSW 58 priredbi koja se ove subote održava u Lodzu. A s novim KSW-ovim eventom dolazi i nekoliko nastupa hrvatskih boraca. Jedan od njih bit će i Aleksandar Rakas (16-7), predstavnik Cro Cop Teama kojeg će u kavezu poljske promocije dočekati 'stroj za bonuse' Michal Michalski (8-4).

KSW je ovom zanimljivom dvoboju posvetio jednu posebnu video najavu kroz koju smo mogli nešto bolje upoznati 31-godišnjeg Poljaka, borca koji je u tri od četiri KSW nastupa ugrabio dodatni bonus za svoje izvedbe.

"Pobijedio sam u posljednje dvije borbe, oporavio se od ozljeda i sad je vrijeme za nove pobjede. Želim ugrabiti još jedan bonus, a istovremeno i još jednu pobjedu. Kao i uvijek, dat ću sve od sebe. Pokazat ću svoje srce i svoj karakter", poručio je Michalski pred ovaj zanimljiv velteraški okršaj.

Unatoč tome što će ovoga vikenda pred sobom imati iskusnijeg Rakasa, Michal jednim okom već gleda prema pojasu Roberta Soldića.

"Cilj je borba za titulu, a Soldić je čovjek kojeg se mora pobijediti. To je moj protivnik iz snova", dodao je Michalski.

KSW je u predstavljanju Rakasa istaknuo podatke poput onih da hrvatski borac iza sebe ima osam pobjeda nokautom i šest onih koje je upisao 'submissionom'. Podaci su to koji upućuju na to da je pred nama jedan uzbudljiv meč, a upravo takav očekuje i KSW-ov čelnik Martin Lewandowski.

"Obojica se uvijek dolaze boriti i nikada ne biraju protivnike. Je li uopće potrebna neka bolja preporuka?" - kratak je bio Lewandowski.

KSW 58 popis borbi:

Salahdine Parnasse (14-0-1) vs. Daniel Torres (11-4) - za titulu u perolakoj kategoriji

Szymon Kolecki (8-1) vs. Martin Zawada (29-15-1) - poluteška kategorija

Michal Michalski (8-4) vs. Aleksandar Rakas (16-7) - velter kategorija

Shamil Musaev (14-0) vs. Uroš Jurišić (11-0) - velter kategorija

Michal Andryszak (21-9) vs. Guto inocente (8-5) - teška kategorija

Pawel Politylo (5-2) vs. David Martinik (4-1) - bantam kategorija

Robert Ruchała (4-0) vs. Daniel Bažant (4-1) - međukategorija (68 kg)

Bartłomiej Kopera (9-6) vs. Francisco Barrio (7-2) - laka kategorija

Linker
01. svibanj 2024 04:39