UFC

Adesanya odgovorio na Whittakerove komentare: ‘O ne, zar opet počinjemo?!‘

Israel Adesanya
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Prvaku srednje kategorije nije najbolje sjeo komentar njegove posljednje borbe

"Gledajući borbu protiv Vettorija, lako je vidjeti kako on nije nedodirljiv. Samo je potvrdio činjenicu da je on itekako čovjek. Osim toga, mislim da je njegova izvedba bila prosječna. Ne želim time reći da je bio loš, nego jednostavno nije napravio ništa više od onog što je morao. Nije napravio ništa posebno, ništa više od onog potrebnog za pobjedu. To je zapravo dobar pristup, ali te ne svrstava među Bogove. Adesanya je jako dobar borac, ali nije toliko dobar koliko on sam za sebe smatra da je", izjavio je Robert Whittaker na pitanje o posljednjoj borbi Israela Adesanya, borca koji ga je krajem 2019. godine savladao, tim mu putem oduzevši titulu prvaka, ali isto borca protiv kojeg će idući put ući u Octagon.

Nije dugo trebalo da Adesanya reagira na ovo te da zapravo krene "trash talk" partija pred borbu koja bi se vjerojatno trebala održati početkom jeseni. Zna se kako prvak nije netko tko će ostati ravnodušan na spomen njegovog imena, posebno ako se radi o izjavi nekoga s kim se treba boriti. Kao alat za uzvratiti iskoristio je Twitter.

"Ako ja nisam tako dobar kao što kažeš, što to onda govori o tebi", napisao je Adesanya uz dvije fotografije, podsjetivši time na njihovu prvu borbu.

Ipak, pravi podsjetnik došao je u idućoj objavi gdje je uz rečenicu 'O sranje, zar opet počinjemo" ostavio poruku izravno Whittakeru: "Sretan ti dan očeva, sine."

Posvetio je prvak nakon toga još jedan upis čovjeku kojem je pojas prvaka oduzeo, ali i protiv kojeg će pokušati doći do četvrte obrane istog.

"Možda ti nisam Bog, ali krstio sam te", ponovno je Israel iskoristio krštenje kao metaforu na svoje pobjede nokautom.

Neovisno o tome što jedan o drugom govore putem medija i društvenih mreža, njihov revanš svakako je jedna od zanimljivijih, intrigantnijih i uzbudljivijih ovogodišnjih UFC borbi.

Linker
23. travanj 2024 13:54