UFC

Analitičar upozorio Hilla: ‘Trebao si uzeti još vremena, na ovaj način si možeš skratiti karijeru!‘

 Jamahal Hill 

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
S obzirom da je doživio nokaut, pitanje je koliko će Hill moći sparirati u ovim kratkim pripremama

Nokautom u prvoj rundi Jamahal Hill izgubio je od Alexa Pareire na UFC 300 priredbi, a tako je samo dokazao kako nije pametna taktika ići u otvorenu borbu na nogama protiv ‘‘Poatana‘‘. Nije Hill uspio vratiti titulu koju je napustio zbog ozljede gležnja, a za novu priliku će vjerojatno dosta čekati.

Nepunih tjedan dana nakon navedenog poraza, Hill je odlučio da nema smisla čekati te je već ugovorio novu borbu. Khalil Rountree će biti njegov protivnik, a poznati analitičar, Josh Thomson, upozorio je bivšeg prvaka da si na ovaj način itekako može skratiti karijeru:

‘‘Ja bih iskreno volio da si uzme malo vremena, koliko ono on ima godina? 32? Kada imate 33 ili 34, na vrhuncu ste, samo ako još uvijek to imate u sebi i ukoliko želite nastaviti. Nakon toga si počnete misliti kako ovo neće trajati zauvijek, ali isto tako mislim da nije dobro tako žuriti nazad jer si možete skratiti karijeru‘‘, rekao je Thomson u Weighing In podcastu.

‘‘Dajte mu što želi, ali trebao si je uzeti malo vremena. Koliko aktivan želi biti samo dva tjedna nakon UFC 300 priredbe? Koliko si aktivan bio prije nje? Jesi se već vratio u dvoranu? Jesi dao mozgu dovoljno vremena da se oporavi?‘‘, zapitao se.

Hill i Rountree borit će se na UFC 303 priredbi u Las Vegasu, a ona se održava za dva mjeseca. S obzirom da je doživio nokaut, pitanje je koliko će Hill moći sparirati u ovim kratkim pripremama, no nadamo se da ovime nije potpisao i drugi poraz zaredom.

Linker
02. svibanj 2024 18:06