UFC

Anthony Smith objasnio napetu situaciju nakon borbe protiv Ryana Spanna

Anthony Smith i Ryan Spann
 Screenshot (instagram, Espn Mma)
Tenzije između dvojice poluteškaša bile su na visokoj razini još par minuta nakon kraja meča

Tokom netom završenog vikenda, točnije u noći sa subote na nedjelju, Anthony Smith savladao je Ryana Spanna gušenjem u prvoj rundi borbe. Netom nakon što ih je sudac razdvojio, ''Lionheart'' je imao određene stvari koje je htio reći Spannu, a situacija je donekle otišla izvan kontrole te je moralo reagirati osiguranje kao i timovi obojice boraca.

Ryan Spann u najavi borbe govorio je kako će prebiti Anthonyja Smitha te da ga nije briga za njegova ostvarenja. Smith je očito ostao pogođen time i prvo je pitao Spanna gdje je to prebijanje koje mu je trebao pružiti, a zatim je glasno vikao da želi svoje poštovanje. U razgovoru za medije nakon borbe, Smith je objasnio pozadinu sukoba.

''Puno toga sam držao u sebi i bio sam stvarno ljut. Možda će ovo zvučati arogantno, ali ja sam zaslužio poštovanje svojih kolega. Puno sam truda uložio u ovu igru. Žrtvovao sam cijeli svoj odrasli život da budem u ovoj poziciji. To je vrijeme koje sam mogao provesti s djecom, prijateljima, razne životne prilike. Mogao sam postati prokleti kirurg do sada. Ovo je životni radi, uložio sam cijeli svoj život u to. Većina mojih kolega me poštuje zbog toga i to je sve što tražim.'', započeo je ''Lionheart'' te dodatno pojasnio.

''Ne moram vam se sviđati i ne moramo se slagati. Možeš misliti da ćeš me prebiti i ponekad se to i obistini. Ono što tražim jeste da se poštuje moj put, a on (Spann) to nije učinio. Govorio je da ga nije briga što sam ja učinio, ne zanima ga u koliko sam 'main eventa' nastupao, briga ga za imena koja sam pobijedio i bonuse koje sam osvojio. Kladim se da je sada promijenio mišljenje.''

Situacija se vrlo brzo smirila, Ryan Spann dao je do znanja kako želi doći do Smitha, no ne planira raditi dodatne probleme niti se fizički obračunavati s njim nakon borbe. Uspio se ''Superman'' progurati do ''Lionhearta'', pružili su si ruke, razmijenili još nekoliko riječi i sve se dobro završilo.

''Ne radi se o ničem osobnom u ovom trenutku. Mislim da smo riješili sve. On i njegov trener došli su do mene, rekli su što su trebali, ja sam rekao svoj dio i krenuli smo dalje. Nemam nikakvu mržnju i animozitet prema njima. Drago mi je da smo odmah sve razriješili jer bi se poslije osjećao loše zbog toga. Puno je adrenalina i testosterona bilo u zraku, previše emocija. Nemojmo se praviti da se Ryan Spann ne bi naslađivao da me pobijedio. Ja nisam niti probao naslađivati se, to mi je jednostavno došlo kao inicijalna reakcija. Odmah nakon što je tapkao, sjetio sam se njegovih izjava kako će me prebiti i to je prvo što mi je prolazilo kroz glavu.'', dodao je Anthony Smith nakon treće pobjede zaredom.

Linker
29. travanj 2024 23:43