UFC

Beneil Dariush optužio McGregora da vara: ‘USADA vam dopušta hormonske terapije, ali to nije slučaj s njim‘

Dariush i McGregor

 Instagram, Conor Mcgregor, Beneil Dariush
Dariush je otkrio kako bi mu USADA dopustila da koristi hormon rasta u terapeutske svrhe, no smatra da Conor jednostavno vara i inače koristi doping

Kako dani prolaze, sve je izglednije kako će Conor McGregor uistinu uspjeti zaobići USADA-ina i UFC-ova pravila o testiranju boraca prije povratka u kavez. Radi se o periodu od šest mjeseci u kojemu USADA konstantno testira borce na doping, a Conor se nada kako će ga pustiti da se bori na temelju samo dva negativna testa.

To je i glavni razlog zašto još uvijek ne znamo točan datum okršaja njega i Michaela Chandlera, a sve je izglednije da ni od desetog mjeseca neće biti ništa. Naravno, govorimo ukoliko uistinu uđe u protokol u četverom mjesecu i ne izbjegne pravila. Beneil Dariush mu jednostavno ne vjeruje i smatra da Conor jednostavno vara:

‘‘Mislim da Conor vara. U realnosti ako želite popraviti svoje koljeno ili nogu ili bilo što drugo raznim hormonima rasta, možete dobiti terapeutsku iznimku. Možete razgovarati sa USADA-om da vam daju tu iznimku, ali ne možete dodavati još stvari. Što god uzimate morate im prijaviti i zatražiti iznimku‘‘, rekao je Dariush The Schmou.

‘‘To je sr**e, da vam budem iskren. Svi govore da ga se ne testira jer ima ozlijeđenu nogu. Ne, i tada vas mogu testirati. Možete im prijaviti da uzimate nešto zbog terapije, ali to nije slučaj s McGregorom. On je čak službeno proglasio i mirovinu. USADA je rekla da kada dolazite iz mirovine, trebate šest mjeseci i samo dva čista testa. To je teško smeće. Ali takva je ovo igra‘‘, objasnio je.

Dariush je samo rekao ono čega je većina svjesna, ali rekao je i još jednu bitnu stvar – da je ova igra takva. Sviđalo se to nekome ili ne, neki borci jednostavno imaju drugačiji tretman.

Linker
23. travanj 2024 18:00