UFC

Brandon Moreno otkrio datum revanša ponajbolje UFC borbe 2020. godine

Moreno vs. Figueiredo
 screenshot (YouTube, UFC)
Repriza posljednje održane borbe za titulu UFC-ove muha kategorije sprema se za priredbu u travnju

Nakon što su krajem prošle godine sve oduševili svojom neizmjerno uzbudljivom borbom prepunom akcije, Deiveson Figueiredo i Brandon Moreno uskoro će ponovno u Octagon. Budući da je prva borba završila bez pobjednika, Dana White je odmah obznanio kako se sprema revanš već na proljeće, no do sada detaljnijih informacija nije bilo. Sve dok Moreno na svom Instagramu nije podijelio točan datum.

Borba bi se trebala održati na UFC 261 priredba, koja je potvrđena za 24. travnja. Za istu je do sada potvrđeno nekoliko sjajnih borbi, poput one između Chrisa Weidmana i Uriaha Halla te Anthonyja Smitha i Jimmyja Crutea, a za pretpostaviti je kako UFC neće ovdje ostati samo na jednoj borbi za titulu. Nekako se čini da bi svoje mjesto ovdje mogle pronaći Weili Zhang i Rose Namajunas, no prvo ćemo morati pričekati da UFC službeno potvrdi i ovu borbu.

Figueiredo i Moreno su u prosincu prošle godine, na UFC 256 priredbi, oduševili sve ljubitelje borilačkog sporta, ali i skeptike koji ne vole dati priliku nižim kategorijama. Borba je na kraju završila bez pobjednika, budući da je Figueiredu u trećoj rundi oduzet bod nakon udarca u Morenovo međunožje. Inače bi Brazilac obranio titulu, no rijetko će imati što protiv toga da ovaj dvojac gledamo još jednom.

Kao što smo naveli, UFC nije službeno potvrdio borbu, no ako jedan od sudionika datum objavi na svojim društvenim mrežama, ta informacija svakako ima neku snagu.

Linker
04. svibanj 2024 08:45