UFC

Chael Sonnen: ‘Curtis Blaydes je stilski najteži meč za Jonesa u teškoj kategoriji‘

Curtis Blaydes
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Njih dvojica su se već ranije prozivali preko društvenih mreža

Ne postoji borac unutar top 5 UFC-ove teške kategorije da se o njemu nije govorilo kao potencijalnom protivniku Jona Jonesa u njegovom debiju za kategoriju. Na kraju se sve svelo na ili Stipu Miočića ili Francisa Ngannoua, no apsolutno nikakvih službenih informacija nema je li nešto od toga barem u pregovorima.

Jon Jones se posljednji puta borio početkom 2019. godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Dominicka Reyesa, a od tada cijelo vrijeme javno govori o svom prelasku u tešku kategoriju i napad na pojas, što je brojnim borcima iz iste dalo povod da prozivaju ‘Bonesa‘.

Iako vrlo vjerojatno većina fanova želi gledati Jonesa protiv Miočića ili Ngannoua, Chael Sonnen smatra da je jedan drugi borac prava noćna mora za Jonesa kada je u pitanju teška kategorija:

‘‘Kažem vam, najteža borba za Jonesa stilski jest ona protiv Curtisa Blaydesa. Nikad nisam vidio tipa s voljom kao što ima on, borio se protiv Ngannoua prije nego je itko znao tko je Ngannou. Onda je to htio ponoviti i bio uspavan za 30 sekundi, ali otišao je na potpuno drugi kontinent zbog toga i sad moli za treću borbu. Takve tipove inače volimo‘‘, rekao je Chael.

Jones i Blaydes su prije nekog vremena i zaratili preko društvenih mreža jer ga je Curtis spomenuo kao nekoga s kim bi se rado borio, a to je jako zasmetalo Jonesu. Iako je malo vjerojatno da ćemo ikad gledati ovaj meč, svakako je zanimljivo čuti različita mišljenja o situaciji u teškoj kategoriji.

Linker
06. svibanj 2024 21:24