UFC

Colby Covington o Čečenu: ‘‘Cumshot‘ Chimaev bio je spreman umiroviti se zbog obične prehlade‘

Colby Covington

 Screenshot (mma Fighting)
Izazivač za UFC-ov pojas velter kategorije smatra kako je ‘hype‘ oko Chimaeva pretjeran

Sjajni Čečen Khamzat Chimaev privukao je ogromnu pažnju MMA javnosti svojim posljednjim nastupom. 27-godišnjak sa švedskom putovnicom lakoćom je savladao opasnog Li Jinglianga, a pritom se dobro i zabavio, iako je meč potrajao nešto dulje od tri minute.

Mnogi vide Chimaeva kao veliku prijetnju aktualnom prvaku Usmanu, ali Kamarua Usmana ovog vikenda čeka meč protiv Colbyja Covingtona. ‘‘Chaos‘‘ je na neki način zapostavljen u cijeloj priči, a Khamzat Chimaev dobiva više pažnje od njega, iako se Covington bori za pojas, a već je pružio jedan sjajan nastup protiv Usmana.

Jasno je kako Colby nije zadovoljan takvim tretmanom. Ususret UFC 268 priredbi, borci su odradili konferenciju za medije, a Covington je dobio priliku osvrnuti se na Chimaeva. Naravno da je Colby Covington i ovaj puta pripremio zanimljivi nadimak za svog protivnika, a dotaknuo se i svog tog ‘‘hypea‘‘ oko Khamzata Chimaeva.

‘‘Znate, ‘Cumshot‘ Chimaev, on mora obaviti puno više posla, nego li su tri borbe u UFC-u. Jako brzo dižete ‘hype‘ oko takvih tipova, a nemojmo zaboraviti da ga je uzdrmala obična prehlada. On je bio spreman umiroviti se zbog obične prehlade. 99.9 posto su šanse da pobijedite tu običnu prehladu, a ‘Cumshot‘ Chimaev je bio spreman odustati i umiroviti se. On se ne želi boriti sa mnom jer ima puno manje od 99.9 posto šanse protiv mene.‘‘, rekao je Covington aludirajući na probleme Chimaeva s koronavirusom.

Inače, termin ‘‘cumshot‘‘ označava seksualni čin, odnosno ejakulaciju muškarca. Covingtonu nije strano davati slične nadimke svojim rivalima, a sada je očito i Chimaev došao na red. Inače, što se ‘‘obične prehlade‘‘ tiče, Colby smatra kako se radi o sasvim bezopasnoj bolesti, ukoliko ne patite od kroničnih tegoba.

‘‘Svi znamo da ta obična prehlada ne utječe (nema posljedica) na zdrave osobe. Dokle god ste zdravi, bit ćete dobro.‘‘, dodao je ‘‘Chaos‘‘.

Linker
01. svibanj 2024 16:45