UFC

Conor McGregor optužen za silovanje na utakmici Denvera i Miamija, borac pobio sve tvrdnje: ‘Još jedna totalna laž!‘

MIAMI, FLORIDA - JUNE 09: Conor McGregor is seen in attendance during Game Four of the 2023 NBA Finals between the Denver Nuggets and the Miami Heat at Kaseya Center on June 09, 2023 in Miami, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP (Photo by Mike Ehrmann/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP)

 MIKE EHRMANN Getty Images Via Afp
Ovo mu nije prvi put da je optužen za ovako nešto

Žena je optužila Conora McGregora da ju je seksualno napastovao u četvrtoj utakmici finala NBA lige, no zvijezda UFC-a je demantirala optužbe, piše TMZ. U četvrtak su izvijestili da je dobio pisma sa zahtjevima čiji je autor odvjetnik Ariel Mitchell iz Južne Floride, a koja su poslana McGregoru, NBA-u i Miami Heatu, koji je prošlog petka u Kaseya Centru bio domaćin četvrte utakmice NBA finala. McGregor je bio prisutan na promotivnom nastupu u kojem je nokautirao maskotu Heata.

TMZ je izvijestio da se navodni incident dogodio nakon završetka utakmice. Prema Mitchellovim pismima, navodna žrtva je silovana u muškoj kupaonici nakon što je osiguranje u areni pomoglo odvojiti ženu od njezine prijateljice i natjeralo je u toalet gdje su čekali McGregor i njegov zaštitar.

“Osiguranje je odbilo dopustiti (ženi) da izađe ili dopustiti bilo kome drugome, uključujući njezinu prijateljicu, da uđe u kupaonicu” Odvjetnik je dalje napisao da je McGregor "gurnuo svoj jezik u žrtvina usta i agresivno je poljubio".

TMZ je, pozivajući se na pisma, izvijestio da je McGregor prestao nakon što mu je žena rekla da mora mokriti. No tada je McGregor navodno natjerao ženu na oralni seks s njim i pokušao ju je sodomizirati nakon što ju je pribio uza zid. Prema TMZ-u, Mitchellovo pismo navodi da je navodna žrtva uspjela više puta laktom udariti McGregora, što joj je omogućilo da pobjegne iz kupaonice, iako je ostavila svoju torbicu. Mitchell je rekla da ju je dobila natrag nešto kasnije.

McGregorovi predstavnici rekli su TMZ-u u izjavi da su "optužbe lažne", dodajući da se "McGregor se neće prestrašiti i da je ovo još jedna totalna laž.”

McGregor je već više puta optužen za seksualni napad – dva puta 2019. godine (u trećem i desetom mjesecu) u Irskoj; rujna (deveti mjesec) 2020. godine na Korzici , od čega se kasnije odustalo; a 2021. godine suočio se s tužbom za navodni incident iz 2018. godine. Ranije ove godine u siječnju (prvi mjesec), McGregor je optužen za napad na ženu na jahti na Ibizi. Nije se suočio sa zakonskom kaznom ni u jednom od tih slučajeva.

Linker
16. svibanj 2024 20:22