UFC

Conor McGregor otkrio koja mu je trenutna težina, pitanje je kako će se vratiti u laku kategoriju

Conor McGregor

 Cobra Team/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
Najpoznatiji MMA borac krupniji je nego što je bio ikad tijekom svoje MMA karijere

Veliku pažnju u globalnoj borilačkoj zajednici prošlog je tjedna zaokupila objava Conora McGregora, koji je posjetio dvoranu za trening u društvu svog fotografa. Iako je trenutno još uvijek na rehabilitaciji od loma noge, koji je doveo do operacije, Irac nije zapostavio trening, barem onaj koji je bio u stanju odrađivati. A to je očito rezultiralo dodatnom masom u gornjoj polovici tijela.

Nakon prvih fotografija kojima je izazvao pažnju, Conor je sad iskoristio priliku od toga napraviti reklamu za svoj pub u Dublinu, usporedivši svoj izgled prije i nakon što je tamo krenuo jesti. Naravno, postavio je fotografiju s jednog vaganja dok je bio članom perolake kategorije, a ispod nje jednu trenutnu.

Ipak, nakon nekoliko dana raznih nagađanja, otkrio je i koliko trenutno teži. Odgovor nas nije iznenadio, a vjerujemo i kako je riječ o najvećoj težini otkako je aktivan profesionalni sportaš. Naime, Conor je trenutno na nešto više od 86 kilograma. To bi bilo dva kilograma iznad granice UFC-ove srednje kategorije.

"86 kilograma granita", napisao je Conor, tim putem uz reklamu svog režima prehrane.

Dodao je i još jednu seriju fotografija na kojoj se možemo uvjeriti u njegovu trenutnu konstituciju, uz komentar kako pri njegovom povratku neće biti vremena za igre.

Conor izgleda impresivno, ali mnogi se slažu kako njegova trenutna konstitucija baš nije u skladu s planovima o povratku u laku kategoriju i napadu na titulu iste. I to, kako je on sam izjavio, već u prvoj borbi pri povratku. S ovakvom mišićnom masom to postaje sve teže.

Ipak, Conor do sada nikad nije imao problema sa zadovoljavanjem tjelesne težine, neovisno o tome u kojoj se kategoriji borio. Tako da vjerojatno ima plan i za ovu situaciju. No, moramo priznati, da je riječ o ikome drugom sigurno bismo izražavali veliku sumnju oko toga koliko je on u stanju iz ovog se stanja dovesti na 70 kilograma, a da ne bude posljedica na same borilačke performanse.

Linker
20. travanj 2024 17:23