UFC

Costa se napio večer pred borbu s Adesanyom: ‘Krenulo je s jednom čašom, a otišla je cijela boca‘

Paulo Costa
 Instagram
‘Bila je to moja pogreška i moja odluka, nemam namjeru na druge svaljivati krvinju‘

"Nisam se naspavao, a pored toga je i moja noga bila totalno oslabljena. Trebao sam taj meč odgoditi za vikend kasnije", govorio je Paulo Costa nakon poraza od Israela Adesanye, a pet mjeseci nakon najveće borbe u svojoj karijeri odlučio je otkriti neke nove detalje.

"Moglo bi se reći da sam se pijan borio, a možda se samo radilo o mamurluku... Večer prije nisam mogao zaspati zbog grčeva (u nogama). Imajte na umu da se ta borba po lokalnom vremenu odvila ujutro u 09:00 sati, a morali smo se ustati već u 05:00 kako bi sve uspjeli na vrijeme pripremiti. I UFC je tažio da već u 05:00 budemo na nogama, a ja nisam zaspao do 02:30", započeo je Costa prisjećajući se noći koja je prethodila velikom okršaju u Abu Dhabiju.

"Bila je to moja pogreška i nije mi namjera svaljivati krivnju na druge. To je bila moja odluka. Bio sam budan 24 sata i jednostavno sam morao nekako zaspati. Nije išlo pa sam odlučio popiti malo vina. No na kraju sam popio previše. Čitava boca je otišla zbog mog pokušaja da se 'onesvijestim'. Prvo sam krenuo s čašom, ali to nije upalio. Dvije čaše, ista priča. Pola boce, i dalje ništa. Na kraju sam cijelu ispraznio", prepričao je Brazilac na svom YouTube kanalu.

Iako je već nakon poraza od aktualnog prvaka tražio revanš, 'Borrachinha' ga na kraju ipak nije dobio. Umjesto Adesanye, Brazilac će put prema novoj borbi za titulu tražiti preko bivšeg prvaka Roberta Whittakera. Taj meč je ovih dana i službeno potvrđen, a radi se susretu koji će 17. travnja predvoditi UFC-ov Fight Night 189.

Linker
07. svibanj 2024 20:14