UFC

‘Drakeovo prokletstvo‘ se nastavlja: Kanadski glazbenik uplatio ogromnu svotu na pobjedu Masvidala

Drake

 Nathan Denette/Zuma Press/Profimedia
Urbana sportska legenda vezana uz glazbenu zvijezdu dobila je novo poglavlje

Ako ste jedan nešto pasioniraniji sportski fan, nije vam mogla promaknuti priča koja se veže uz razne sportaše i sportske timove te kanadskog glazbenika Aubreya Grahama, poznatijeg kao Drake.

Zapravo, sve dok Toronto Raptorsi, NBA momčad za čije utakmice on ima pretplatničko mjesto u prvom redu, 2019. godine nije osvojila titulu prvaka, već je sve postajalo zabrinjavajuće. Naime, kad bi se netko fotografirao s Drakeom, provodio vrijeme s njim ili bi Drake jednostavno iskazivao podršku tom sportašu ili timu, ti bi najčešće svoje iduće velike susreta gubili.

Samo u borilačkom sportu možemo se prisjetiti Drakea kako sa zastavom Irske paradira uz Conora McGregora na vaganju za njegovu borbu protiv Khabiba Nurmagomedova te vremena koje je proveo s Anthonyjem Joshuom pred njegov prvi meč protiv Andyja Ruiza Jr. Svi znamo kako je to završilo, a Drake je lošu sreću donio Sereni Williams, Kentucky košarkaškoj momčadi, Toronto Maple Leafsima, više različitih igrača Manchester Cityja te samom klubu posebno, kao i Golden State Warriorsima u NBA finalu 2016. godine.

Kao što smo spomenuli, titula Raptorsa malo je smirila strasti, no sve se ponovno aktiviralo današnjeg jutra kad je aktualna postala vijest o novoj Drakeovoj sportskoj eskapadi. Naime, on je uplatio 275 tisuća dolara na pobjedu Jorgea Masvidala u borbi protiv Colbyja Covingtona. On je zapravo putem video snimke sam tu uplatu potvrdio.

Koliko je blizu dobitku Drake bio znamo. Masvidal nije došao niti blizu pobjedi protiv Covingtona te je kladionica kod koje je Drake postavio svoju okladu dobila velik profit. Neki bi rekli bačenih 275 tisuća dolara, odnosno nešto ispod dva milijuna kuna.

Prokletstvo? Ovim putem to ne bismo rekli, rekli bismo samo loš osjećaj za uplatu ili problematično nepoznavanje sporta za kojeg sam kaže da ga pokušava što redovnije pratiti. Kako god bilo, nadamo da se Masvidal ne vjeruje u spomenuto prokletstvo pa da time neće još jedno ime staviti na svoju listu neprijatelja. Colby Covington i dalje je tamo na prvom mjestu.

Linker
05. svibanj 2024 03:07