UFC

(FOTO/VIDEO) Bivša izazivačica pokazala snimku vađenja slijepog crijeva: ‘Bolovi su bili ogromni‘

Bethe Correia
 Instagram
Na planiranu oproštajnu borbu Bethe Correije morat će se malo pričekati

Bethe Correia planirala je završiti svoju MMA karijeru borbom protiv Kineskinje Yanan Wu, na prvoj ovogodišnjoj UFC priredbi. Kad je već bila u završnoj fazi priprema, osjetila je jake bolove, a sve je rezultiralo odlaskom liječniku gdje joj je ustanovljena upala slijepog crijeva.

Ono joj je na kraju izvađeno te će bivša UFC izazivačica morati neko vrijeme pričekati da bi se umirovila u Octagonu. No, kad već fanovima nije mogla priuštiti borbu, odlučila im je priuštiti jedno neočekivano i zapravo rijetko viđeno iskustvo. Na Instagram je postavila video snimku procesa vađenja slijepog crijeva, a onda i fotografiju istog. Ako vas je zanimalo kako isto izgleda kad se nalazi van ljudskog tijela, samo pomaknite nekoliko fotografija udesno.

"Bog uvijek zna što je najbolje za nas. Naporno sam trenirala za ovu borbu. No, onda sam usred noći počela osjećati nevjerojatnu bol. U bolnici su mi dijagnosticirali upalu slijepog crijeva. Liječnici su meni i mojoj obitelji rekli da situacija zahtijeva hitnu operaciju. Željela bih zahvaliti Dani Whiteu i UFC-u za svu podršku tijekom ovih godina. Moj posljednji ples i moja oproštajna borba će morati malo pričekati. Jedva čekam pružiti sjajan nastup za vas", napisala je Bethe uz objavu.

37-godišnja Correia na vrhuncu svoje karijere bila je u ljeto 2015. godine, kad se kao neporažena borkinja susrela s Rondom Rousey u okršaju za titulu prvakinje bantam kategorije. Pred svojim sunarodnjacima u Rio de Janeiru nokautirana je za nešto više od pola minute, a više nikad nije se uspjela vratiti sličnim rezultatima. U idućim sedam borbi upisala je dvije pobjede, četiri poraza i jednu neodlučenu borbu.

Odluku o odlasku u mirovinu donijela u srpnju prošle godine, nakon poraza od Pannie Kianzad.

Linker
20. travanj 2024 02:22