UFC

Ian Machado Garry o sukobu s Colbyjem Covingtonom: ‘Kukavica je, pokušava me izbjeći‘

Ian Garry 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Teške riječi na osobnoj razini padaju između Garryja i Covingtona:“Natjerat ću ga da zauvijek odustane od MMA!“

Nakon što je Ian Machado Garry podijeljenom odlukom sudaca pobijedio Geoffa Neala na UFC-u 298 priredbi, odlučio je izazvati Colbyja ‘Chaos‘ Covingtona. Covington je odgovorio na izazov, ali pod određenim uvjetima. Svoj odgovor je snimio i objavio video na svom instagram profilu. Neprimjereni uvjeti koje je američki borac postavio odnosili su se i na Garryjevu suprugu Laylu, no Garry smatra da bivši privremeni prvak velter kategorije samo pokušava odgoditi cijeli proces.

"Slabo - to je bilo slabo", rekao je Garry Sky Sportsu o Covingtonovom videu. "Mislim da je slabo s obzirom na to da me nije spomenuo. Ništa nije imalo veze s borbom protiv mene.

"Ovo je stvar, pokušava me izbjeći. Ne želi razgovarati o borbi. On je čovjek izgovora. Vidjet ćemo hoće li potpisati ugovor. Vidjet ćemo hoće li ući u kavez, ili će pokušati pobjeći, ili će pokušati produžiti to. U mom umu, on je kukavica."

Garry nije spomenuo da su u tijeku pregovori s UFC-om o borbi s Covingtonom, ali je naglasio da ako se borba ne realizira, to neće biti zbog njega.

"Mogu vam reći da sam ja taj koji ga je izazvao u oktogonu", rekao je irski borac. "Ja sam taj koji je vukao UFC za rukav. On nije rekao da. To je to. Na njemu je. Nije potpisao nikakav ugovor. Na njemu je."

Garry je iznio i svoj uvjet, odašiljući počast WWE-ovoj borbi "I Quit" (ja odustajem), u kojoj želi da gubitnik zauvijek odustane od MMA karijere.

"Natjerat ću Colbyja da kaže (‘I quit‘) - to je ono što ćemo učiniti. Natjerat ću ga i uperit ću mu lice prema Donaldu Trumpu, i reći ću mu, ‘Reci to - reci svom predsjedniku. Nemoj meni reći. Reci to Trumpu. Želim da ga gledaš u oči dok to kažeš (‘I quit‘).‘"

Linker
11. travanj 2024 08:06