UFC

Ian Garry rekao jedini uvjet pod kojim bi se borio protiv ‘Venoma‘ Pagea: ‘Ako to nije slučaj, imam nula interesa‘

Ian Garry 

 SEAN M. Sean M. Haffey/Getty images/ProfimediaHAFFEY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Sean M. Haffey/getty Images/profimedia
S obzirom da Garry nije zainteresiran za ovu borbu, vidjet ćemo kakav UFC ima plan za svoju novu pridošlicu

Nedavno je Michael ‘‘Venom‘‘ Page uspješno debitirao u UFC-u porazivši Kevina Hollanda sudačkom odlukom. Ono što smo očekivali, također smo i dobili, a to je jedan jako atraktivan nastup nekadašnje Bellatorove zvijezde. Finiša nije bilo, no to nikako ne znači da nismo gledali jedan dobar meč.

Odmah nakon pobjede, ‘‘Venom‘‘ je na umu odmah imao jedno ime – Iana Garryja. Izrazio je Page želju da se bori protiv nove UFC-ove uzdanice, međutim, interes nije obostran. Neki dan je Garry izjavio da postoji jedan uvjet pod kojim bi se borio protiv ‘‘Venoma‘‘, a taj uvjet trenutno nije ostvariv.

‘‘Ne, njegov broj na rang ljestivci nije viši od mog. Ja želim biti najbolji na svijetu i sve dok njegov broj nije viši od mog, ja nisam zainteresiran. Doduše, drago mi je što je razbio usta Kevinu Hollandu, taj tip također priča jako puno sranja. Ovo je samo dokazalo da on nije zaslužio biti top 10 borac. Dakle, sve dok me ne prestigne u diviziji na bilo koji način, i dok njegov broj nije viši od moga, imam nula interesa‘‘, rekao je Garry za Sky Sports.

S obzirom da Garry nije zainteresiran za ovu borbu, vidjet ćemo kakav UFC ima plan za svoju novu pridošlicu. Za očekivati je da ga upare s nekim stilski pogodnim protivnikom i da mu odmah ne daju hrvače i grapplere, ali tko će to biti, vidjet ćemo u periodu koji dolazi.

Garry također za sada nema ugovoren meč, ali sigurno je da će i njega UFC sada gurati u smjeru samog vrha kategorije.

Linker
17. travanj 2024 17:36