UFC

Johnny Walker otkazao borbu na Miočićevoj priredbi, protivnik ga izvrijeđao i nazvao kukavicom

Johnny Walker
 JASON SILVA/AGIF/AFP
UFC 260 priredba ostala je bez borbe poluteškaša Johnnyja Walkera i Jimmy Crutea

Jedna uzbudljiva borba manje naći će se na programu UFC 260 priredbe, koju 27. ožujka predvodi borba za titulu teške kategorije između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. Naime, Johnny Walker zbog ozljede prsnog mišića je prisiljen otkazati ugovorenu borbu protiv Jimmyja Crutea.

Iako su ozljede uobičajena stvar te borci većinom prihvaćaju ono što se dogodi njihovom protivniku, 24-godišnji Australac nije jedan od tih. On je vrlo ljutito prihvatio ovu činjenicu, nazvavši Walkera kukavicom, odnosno otkrio je svoju sumnju u ozljedu te vlastito uvjerenje kako je zapravo Brazilac pobjegao od borbe. To je otkrio putem objave na Instagramu, citiravši jednog sad već bivšeg UFC borca.

"Mudar čovjek zvani Daniel Kelly mi je jednom rekao 'u ovom sportu, koji bi trebao biti pun jakih momaka, iznenadit ćeš se koliko zapravo ima pič**ca' i te riječi su izuzetno točne. Razočaran sam što je moj protivnik još jednom pobjegao, no ne mogu reći da sam iznenađen. Isto tako ne mogu opisati koliko sam uzbuđen i zahvalan što je pravi borac odlučiti uskočiti i boriti se protiv mene. Ovo je bolja borba za mene, bolje ime i veći izazov, spreman sam za njega", napisao je Crute, ne otkrivši ime zamjenskog protivnika kojeg mu je UFC odredio.

Crute (12-1, 4-1 UFC) se trenutno nalazi unutar niza od dvije pobjede te na 12. mjestu ljestvice poluteške kategorije. Walker je plasiran tri pozicije bolje od njega, a u svojoj je posljednjoj borbi nokautirao Ryana Spanna, čime se vratio starim navikama nakon dva poraza u nizu. Walker se u toj borbi dva puta našao u ozbiljnim problemima, ali Spann nije pokazao dovoljnu odlučnost da napadne i završi borbu, što ga je na kraju koštalo pobjede.

Linker
17. svibanj 2024 13:33