UFC

McGregor udario talijanskog DJ-a i slomio mu nos!? ‘Izbjegavajte ga, on je nasilna i opasna osoba!‘

Conor McGregor
 Cobra Team/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
Niti dok je na odmoru u Italiji, popularni Irac ne može bez incidenata

Conor McGregor ovih se dana nalazi u Italiji, prije svega u Rimu, gdje u društvu obitelji te nekoliko tjelohranitelja obilazi znamenitosti, ali također uživa u šopingu. Što se tiče noćnog života, saznajemo kako je i njega odlučio upražnjavati, no čini se da je još jednom prešao granicu poželjnog ponašanja.

Naime, Conor je od strane talijanskog DJ-a Francesca Facchinettija i njegove supruge Wilme optužen za fizički napad. Ukratko, tijekom provoda u jednom noćnom klubu, udario je DJ-a i slomio mu nos. Facchinetti je nešto više o tome rekao putem svog Instagrama, gdje je opisao što se dogodilo.

"Bilo je oko 2 sata i 30 minuta kad sam napadnut od strane Conora McGregora. Slavni Conor McGregor udario me u usta i razbio mi nos pred deset svjedoka, mojim prijateljima i svojim tjelohraniteljima. Napao me bez ikakvog razloga nakon što smo dva sata razgovarali i zabavljali se. Mogao sam zašutjeti i ne reći ništa o ovome, ali kad sam već tu, moram reći da je ta osoba nasilna i opasna. Primio sam udarac bez ikakvog razloga. A taj udarac mogao je otići bilo kome. Mojim prijateljima, supruzi ili drugim ljudima. Zbog toga sam ga odlučio tužiti, jer on je jedna opasna i nasilna osoba", rekao je Facchinetti.

Conor je inače u Italiju otputovao zbog odmora, ali i zbog toga da svoje treće dijete krsti u Vatikanu, što je ranije istog dana kad je do incidenta došlo i napravio.

Facchinettijeva supruga također putem Instagrama otkrila je kako je do napada došlo nakon što ih je Conor pozvao da druženje nastave u drugom klubu, što je Francesco prihvatio.

"Niotkuda, odjednom je Conor povukao udarac i pogodio Francesca. Zvao nas je na drugi tulum, Francesco je rekao da idemo, a on ga je udario. Srećom, Francesco mu je bio poprilično blizu pa Conor nije mogao dobiti punu snagu udarca. Francesco je pao na stol, a onda na pod. Prvo sam se upitala je li to neka šala, neki njihov show, a onda sam se paralizirala. Pogledala sam okolo i vidjela njegove prijatelje kako ga pridržavaju uz zid, budući da je on imao namjeru nastaviti udarati Francesca. Odvukli su ga sa strane. Upalila sam svjetla, ali redari su ih brzo ponovno ugasili. Francesco je krvario, željela sam mu pomoći, ali redari su nas razdvojili. Conor će ostati u Italiji do 26. listopada. Ako ga vidite, držite se dalje od njega. Nemojte mu prilaziti niti ga tražiti autograme jer to je nestabilna i opasna osoba", rekla je putem Instastoryja.

Conor McGregor trenutno je velika meta talijanskih fotoreportera te gotovo svakog dana možemo naići na nove fotografije iz njegovih šetnji Rimom. Iz noćnog kluba za sada nema nikakvih snimki, što ne znači da se iste neće pojaviti. Što se tiče izjava s njegove strane ili bilo kakvih komentara, istih za sada također nema.

Linker
29. travanj 2024 18:58