UFC

Cejudo poručio McGregoru: ‘Udari Khabiba kao što si udario DJ-a pa ćemo vidjeti kako ćeš proći‘

Khabib Nurmagomedov i Henry Cejudo
 Screenshot (youtube, Anatomy Of A Fighter)
‘‘Triple C‘‘ smatra kako Conor i Dana White donose loš publicitet u ovakvim slučajevima

Conor McGregor prije nekoliko dana ponovno je zgrozio javnost novim incidentom. Irska zvijezda navodno je udarila talijanskog DJ-a Francesca Facchinettija i pritom mu je McGregor slomio nos. Talijanski DJ putem Instagrama opisao je što se dogodilo, barem prema njegovoj verziji priče.

"Bilo je oko 2 sata i 30 minuta kad sam napadnut od strane Conora McGregora. Slavni Conor McGregor udario me u usta i razbio mi nos pred deset svjedoka, mojim prijateljima i svojim tjelohraniteljima. Napao me bez ikakvog razloga nakon što smo dva sata razgovarali i zabavljali se. Mogao sam zašutjeti i ne reći ništa o ovome, ali kad sam već tu, moram reći da je ta osoba nasilna i opasna. Primio sam udarac bez ikakvog razloga.'', rekao je Facchinetti.

Trenutno umirovljeni UFC-ov borac Henry Cejudo poprilično je frustriran Irčevim konstantnim ekscesima te smatra kako Conor donosi štetu i sramotu ovom sportu i svima koji na neki način sudjeluju u MMA-u. Predsjednik UFC-a Dana White također se našao na udaru Cejuda jer ne poduzima apsolutno ništa da kazni McGregora.

''Kao što sam rekao, neki ljudi jednostavno vole taj adrenalin. Ne želim direktno reći kako Conor voli činjenicu da može raditi ovakve stvari, a Dana neće ništa učiniti. On je 'zlatna krava'. Čovjek sa zlatom kreira pravila. Međutim, reći ću nešto.'', započeo je Cejudo u razgovoru s Daveom Schmulensonom (''The Schmo) te nastavio.

''Ako Dana ili Conor McGregor gledaju ovo, zbog vas izgledamo loše i vi bi trebali prestati s time. Na kraju dana, svi smo mi natjecatelji koji pokušavaju doći do pobjede. Ali kada ste vani, u javnosti, a pritom nanosite ljudima ozljede, navlačite terorističke napade na našu državu te udarate DJ-eve na prepad, onda ste smeće! Odaberi pravu osobu za udariti na prepad. Udari Khabiba na taj način pa ćemo vidjeti kako ćeš proći.'', dodao je ''Triple C'' rekavši ono što većina misli i vidi.

Inače, talijanski DJ nakon konzultacija sa suprugom i odvjetnicima, odlučio je podići tužbu protiv Conora McGregora. Vrijeme će pokazati kakve će posljedice snositi najpopularniji UFC borac, no vrijeme je da čelnici UFC-a također reagiraju kada su u konstantno problematični borci kao što su Jon Jones ili Conor McGregor.

Linker
01. svibanj 2024 06:41