UFC

Tony Ferguson optužio Conora za korištenje dopinga; McGregor zaprijetio da će ga ubiti

Conor McGregor
 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Irska MMA zvijezda sve češće se služi prijetnjama smrću, no iznio je i niz drugih prijetnji

Zanimljivu ''tviterašku'' večer ponovno je imao Conor McGregor. Irac je i prije bio poprilično aktivan na društvenim mrežama, no proteklih mjeseci nerijetko puni naslovnice svojim objavama i prepirkama putem Twittera. Sinoćnji obračun vodio je s Tonyjem Fergusonom.

Sve je započelo objavom osobe pod korisničkim imenom ''Prince Laney''. On je podijelio jednu od novijih fotografija Conora McGregora te se osvrnuo na njegov fizički izgled.

''Ovaj čovjek više se neće boriti u profesionalnom MMA-u. Pogledajte koliko je krupan sada postao. Boks? Možda je opcija, ali on neće ulaziti u kavez tako velik. Apsolutno ne.'', napisao je jedan od pratitelja na Twitteru, a Conor je uzvratio.

''Sve što sam pročitao jeste dio 'pogledajte koliko je krupan sada postao'. Ti si moj čovjek! Ovi klaunovi će naje**ti kad se vratim''

Nedugo nakon toga, Tony Ferguson također je prokomentirao građu Conora McGregora. ''El Cucuy'' iznio je zanimljive optužbe na račun Irca.

''Uzimanje hormona rasta čini takve stvare vašoj građi. Ti si mentalno slab i tvoja noga je kompromitirana. Fragilan si, krhkak i lomljiv. Taj hormon rasta će te uništiti, dječače. Nastavi pumpati svoja prsa, ti varalice. Ovo nije prvi puta da te Bog kaznio. Voliš napadati obične ljude i DJ-eve. Koji ku**c pič**ce?''

Nakon toga krenula je ''paljba'' od strane irske zvijezde. Conoru je često premalo 260 znakova na koje su ''tvitovi'' limitirani pa je tako uputio seriju objava kojima je uzvratio Tonyju Fergusonu. Naravno, neke od svojih objava, Conor je po već uobičajenoj proceduri kasnije obrisao.

''O moj Bože, Bog te blagoslovio dečko. Tužan si mentalni slučaj. Podijelit ću video tvoje preplašene supruge koji nam je poslan kada si plakao i vrištao dok si razbijao svoju kuću. Kakav si ti tužni gad. Nemaš mozga, glava ti je prazna i u gubitničkom si nizu. Nemaš nikakav menadžment, a tvoja žena nam šalje videe u strahu.'', započeo je ''Notorious'' prisjetivši se Fergusonovih psihičkih problema s kojima se borio (a možda se još uvijek bori).

Nedugo poslije, McGregor je uputio i prijetnje smrću. Radi se o nečemu što također postaje njegova sve češća praksa.

''Ti i ja ćemo se boriti jedan dan, a ja ću onda okončati tvoj život. Novac. Moć. Već sam osvojio sve pojaseve i novac u ovoj igri. Samo želim ubiti jednog od vas štakora i to je jedina stvar koja mi je preostala za učiniti. Gledajte me kako to radim. Samo na PPV.'', napisao je Conor u također obrisanom ''tvitu''.

Na koncu se Irac osvrnuo na Fergusonove probleme s jednom od menadžerskih agencija.

''Tony je nasamaren da potpiše ugovor s još jednom agencijom pod premisom da će dobiti profesionalni bejzbol ugovor. Hahaha je**ni profesionalni ugovor u bejzbolu. Sada je u pravnim bitkama s tim tipovima. Hahaha kakvog li iznenađenja Jose Canseco. Što si je**no mislio da će se dogoditi, praznoglavi.''

Inače, Jose Canseco umirovljeni je igrač bejzbola i velikan MLB-a. Zanimljivo je da Conor u jednoj od objava proziva Fergusona za gubitnički niz, kada je i McGregor trenutno nizu od dva poraza. Tony Ferguson s druge strane izgubio je tri meča zaredom, a možda je borba ove dvojice nešto ćemo gledati kada se Irac oporavi od teškog loma noge koji je zadobio protiv Dustina Poiriera.

Linker
27. travanj 2024 07:20