UFC

Michael Bisping: ‘Adesanya protiv Pereire mora iskoristiti element iznenađenja, možda ga odmah krene rušiti‘

 Israel Adesanya vs. Alex Pereira

 Vanessa Carvalho/Shutterstock Editorial/Profimedia
Pereira je već dvaput Adesanyu pobijedio prekidom, tako da će svakako biti zanimljivo vidjeti s kakvim će planom ovog puta doći

Idućega tjedna nas čeka veliki revanš između Israela Adesanye i Alexa Pereire u UFC-u, a to će im ukupno biti četvrti meč. Niti jednom bivši prvak Adesanya nije izašao kao pobjednik, a jučer je rekao kako mu je ovo zadnja šansa i kako je sav pritisak na njemu u ovom meču.

Na videima koje je kroz ovaj kamp često objavljivao na svom YouTube kanalu, vidjelo se kako dosta trenira taj hrvački dio gdje je i u prošlom meču imao dosta uspjeha protiv Pereire. Michael Bisping smatra kako bi upravo to mogao iskoristiti kao element iznenađenja protiv prvaka Pereire:

‘‘Israel Adesanya, što bi on trebao raditi? Mislim da će vjerojatno imati sličan plan kao u prvoj borbi, ali nikad ne znate. Možda će doći tamo i ući u ‘double leg‘ odmah sa zvonom. Zato što je u prvom meču bio bolji grappler, a jednostavno je u tom segmentu bolji. Srušio ga je i kontrolirao. Tko zna, možda će ovog puta pokušati ‘submission‘.‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Stvar je u tome što ne morate biti dobar hrvač da naučite mehaniku ‘double leg‘ rušenja. Ako ste Israel Adesanya, znat ćete da Alex Pereira to ne očekuje odmah početkom meča. Izzy je fenomenalan s kondicijom, a ima i bolju koordinaciju od mene. Ali i ja sam naučio kako se radi ‘double leg‘. A ako to mogu učiniti ja, sigurno može i Israel Adesanya‘‘, dodao je.

8.4. je na rasporedu UFC 287 kojeg predvode upravo ova dvojica starih rivala, a svakako će biti zanimljivo vidjeti s kakvim će planom Adesanya doći ako uzmemo u obzir da ga je Pereira već dva puta pobijedio prekidom.

Linker
26. travanj 2024 15:05