UFC

Nate Diaz odgovorio Gilbertu Burnsu na prozivke, no potom obrisao ‘tvit‘

Nate Diaz
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Borac iz Stocktona nije naročito oduševljen izjavama brazilskog velteraša

Čini se kako su prozivke Gilberta Burnsa barem djelomično urodile plodom. Naime, drugorangirani borac velter kategorije prvotno je izazvao Diaza na borbu. Nate je odgovorio kako bi se radije borio s tipom koji ga je nokautirao (Usmanom). Gilbertu Burnsu nije naročito dobro sjeo taj odgovor te je putem Twittera nazvao Diaza ''lažnim gangsterom'', no par dana kasnije u razgovor za MMA Junkie objasnio kako je zapravo fan Natea Diaza te da mu je borac iz Kalifornije izuzetno zabavan i zanimljiv.

Nate Diaz jučer se ponovno dotaknuo Gilberta Burnsa, no njegova objava na Twitteru iz nepoznatog razloga ubrzo je obrisana.

''Nah, borit ću se s tobom negdje negdje u kupaonici kujo. Što kažeš na to burnt (Burns)'', napisao je Nate u kasnije obrisanom 'tvitu'.

Gilbert Burns zadnji nastup odradio je 10. srpnja na UFC 264 priredbi. Tada je jednoglasnom odlukom sudaca savladao Stephena ''Wonderboya'' Thompsona te se zadržao u samom vrhu velter kategorije. Nate Diaz s druge strane izgubio u lipnju ove godine poražen je od strane Leona Edwardsa na UFC 263 priredbi. Iako Burns ponovno želi dogurati do prilike za napasti pojas, ne krije interes za borbu protiv nerangiranog Natea Diaza. Jasno je kako mlađi od dvojice braće Diaz povlači popriličnu pažnju, a borba protiv njega financijski je vjerojatno isplativija od borbe za pojas prvaka. Ukoliko je ''Durinho'' uvjeren da može pobijediti Natea, nema razloga da propusti priliku za dobrom zaradom. Borba za pojas neće pobjeći ukoliko 35-godišnji Brazilac nastavi s pobjedama.

Linker
16. svibanj 2024 06:00