UFC

Nova karijera? Khabibu stigla ponuda za profesionalni nogometni debi!

Khabib Nurmagomedov
 Instagram
UFC-ov prvak svega je nekoliko dana nakon zanimljive objave dobio i prvu konkretnu ponudu

"Pripremam se za nogometni debi. Slobodan sam i spreman prihvatiti ponude", napisao je prije nekoliko dana Khabib Nurmagomedov na Instagramu, a na prvu ponudu nije morao dugo čekati.

Naime, klub iz Ruske profesionalne nogometne lige (PFL) naziva FC Kamaz poslao je UFC-ovom prvaku javnu ponudu. A pristane li Khabib na sve ono što je pred njega bačeno, klubu iz trećeg razreda ruskog nogometa mogao bi se priključiti već idućeg mjeseca.

"Dobrodošao, Khabibe. Nudimo ti da svoj nogometni debi napraviš kao član našega kluba. PFL je UFC u nogometu... Svaku utakmicu idemo isključivo na pobjedu i ambiciozan smo tim koji si je kao cilj zadao ulazak u FNL (Russian Football National League)", poručili su iz FC Kamaza.

Spomenuti nogometni klub pozvao je Khabiba i na pripreme koje će u od 12. veljače do 5. ožujka odraditi u Novorosijsku, gradu smještenom na jugu Rusije.

Khamaz je klub osnovan 1981. godine, svoje utakmice igra u gradu naziva Naberežnije Čelni na stadionu koji može pripiti oko šest i pol tisuća gledatelja.

O mogućem Khabibovom dolasku već se oglasila i Liga iz koje su za MMA zvijezdu već "pripremili svu potrebnu papirologiju", javlja RT.com.

Linker
03. svibanj 2024 13:01