UFC

Nutricionist otkrio kako točno izgleda McGregorova prehrana u pripremi za borbu protiv Poiriera

Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Tim koji se bavi prehranom Conora McGregora tvrdi kako je Irac u životnoj formi

Conor McGregor sve u vezi svoje sportske karijere ima dovedeno do najsitnijeg detalja pa tako i prehranu. Osim što je zajedno sa svojim nutricionistima pokrenuo svoj "McGregor FAST" program, zajedno s proizvodima, uz sebe ima i cijeli tim koji se brine za svaki detalj njegove prehrane, a posebno ako je riječ o pripremama za borbu. Onda je sve dovedeno do najsitnijeg detalja.

Jedan od članova njegovog tima je Tristan Kennedy, koji je u razgovoru za ESPN otkrio nešto o tome kako rad s Conorom izgleda. Upravo on je onaj koji mu često kuha, a sve namirnice važe u gram te računa apsolutno svaku kaloriju koju će borac unijeti u svoje tijelo. Kao što smo naveli, sve je dovedeno do najsitnijeg detalja i na sve se apsolutno pazi.

Posebno je zanimljivo okvirno vidjeti kako ta prehrana izgleda i što McGregor unosi u sebe. Otkrio je Kennedy kako u danu uzima šest obroka, a opisao je i kako otprilike izgleda jedan dan. Naravno, između nije dozvoljen unos apsolutno ničega osim obične vode.

Doručak: Zobene pahuljice s jajima i distanim zelenim povrćem

Jutarnja užina: Voćna i povrtna salata s prirodnim medom

Ručak: Pileća prsa s rižom i šparogama

Poslijepodnevna užina: McGregor FAST whey proteinski šejk od vanilije i maslac od orašastih plodova

Večera: Irski janjeći gulaš s krumpirima

Kasna užina: Ručno rađene McGregor FAST čokoladne whey proteinske kuglice i prirodni čaj

Otkrio je Kennedy kako se Conor trenutno nalazi u životnoj formi te smatra da neće imati nikakvih problema spustiti se na 70 kilograma, što je granica lake kategorije u kojoj će se protiv Poiriera boriti. Čak je otkrio da je Conor u takvoj formi da bi se uz puni pripremni kamp mogao spustiti u perolaku kategoriju. Ipak, tako što je teško očekivati, puno vjerojatnije je da će se pokušati podići u velter, ako vidi priliku za nešto napraviti u toj kategoriji. Dok je na njenom tronu Kamaru Usman, ako pogledamo na stil borbe kakav isti preferira, to će se teško dogoditi. No, Conor je i dalje još relativno mlad, tijelo mu je očuvano i moguće je svašta očekivati u narednim godinama.

Linker
26. travanj 2024 19:44