UFC

Poznati svi dobitnici bonusa, ‘Besmrtni‘ došao do šestog u karijeri

Matt Brown i Michael Bisping
 Screenshot (youtube, Ufc)
Saznali smo osvajače bonusa sa sinoćnje UFC-ove priredbe

UFC on ESPN 25 priredba je koja se održala u noći sa subote na nedjelju. Polovina borbi završena je prekidima, a neke od završnica bile su uistinu spektakularne. Nisu imali lak posao u UFC-u prilikom odlučivanja koga točno bi trebalo nagraditi. Međutim, teške odluke dio su njihovog posla, a četvorica boraca odlaze kući bogatiji za dodatnih 50 tisuća američkih dolara.

Marlon Vera i Davey Grant bonus su uprihodili za borbu večeri. U detaljnom izvještaju sinoćnje priredbe, mogli ste pročitati kako se radilo o kvalitetnoj borbi u kojoj nije nedostajalo akcije i uzbuđenja, a Britanac Grant treći puta u nizu osvaja bonus. Prethodna dva dobio je za izvedbu večeri.

Matt Brown i Korejac Seung Woo Choi borci su koji su sjajnim nokautima zaradili bonuse za najbolje nastupe večeri. ''Besmrtni'' veteran je šesti puta u karijeri osvojio bonus pod okriljem UFC-a, a brutalnim nokautom protiv favoriziranog Brazilca Dhiega Lime apsolutno ga je i zaslužio. Korejski borac perolake kategorije ekspresno je nokautirao Juliana Erosu nakon samo 97 sekundi borbe i time osvojio svoj prvi bonus u karijeri.

Ostali borci koji su pružili nokaut ili submission vjerojatno odlaze kući razočarani, no konkurencija za bonus bila je velika te niti jedan od osvajača nije nezasluženo nagrađen.

Linker
08. svibanj 2024 03:04