UFC

Robbie Lawler poželio sreću najmlađem UFC borcu, pogledajte čitavu poruku

  Raul Rosas Jr. 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Pozvao ga je i da zajedno treniraju

Nakon velike pobjede na "Dana White‘s Contender Series" protiv Mandia Gutierreza, mladom MMA borcu otvorila su se vrata velike UFC-ove pozornice. Noćas će debitirati protiv starijeg i iskusnijeg Jaya Perrina, a ovo mu je ujedno i prilika da dokaže kako je bio ozbiljan dok je tvrdio kako će postati najmlađi UFC prvak u povijesti organizacije.

Raul Rosas Jr. nedavno je izjavio kako je kao mlađi uvijek idolizirao Robbieja Lawlera, te da mu je on bio uzor što se samog stila borbe tiče. Noćas su se trebali boriti na istoj priredbi, što je možda bila i prilika da Raul konačno upozna svog idola, no Robbie Lawler je u posljednji čas otkazao svoj nastup radi još uvijek nepoznate ozljede.

Lawler se tako obratio svojim fanovima preko svojeg Instagram profila, a u objavi je osim žaljenja radi otkazane borbe poželio sreću najmlađem UFC-ovom borbu te mu poručio da dođe kod njega u dvoranu da treniraju skupa.

"Nitko nije više od mene razočaran što se neću boriti ovog vikenda. Bilo bi sjajno kad bi se mogli upoznati ovaj vikend Raul Rosas... Ako ćeš ikada biti u Južnoj Floridi možemo skupa trenirati. Sretno ti bilo ovaj vikend." - poručio je Lawler u svojoj objavi.

Raul mu se zahvalio te mu poželio brzi oporavak.

"Hvala ti puno. Cijenim to! Nadam se da ćeš se što prije oporaviti."

Lijepo je za vidjeti ovakvo uzajamno poštovanje između dva borca, pogotovo kada je jedan bio idol kroz djetinjstvo ovom drugom.

Linker
27. travanj 2024 05:58