UFC

Sean O‘Malley o ‘pay-per-viewu‘: ‘Svi ilegalno gledaju UFC priredbe - prelagano ih je emitirati‘

Sean O‘Malley

  USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Aktualni prvak bantam kategorije, opravdao mogućnost malih brojeva u posljednjoj borbi za obranu naslova protiv Marlona Vere.

Još od njegove senzacionalne pobjede nokautom na Contender Series emisiji, UFC je vidio nešto u Seanu O‘Malleyju. Dok mnoge potencijalne zvijezde na kraju ne uspijevaju, O‘Malley se izgradio u elitnog borca i uspio je izgraditi solidnu bazu obožavatelja zahvaljujući svojem osobnom trudu, i naravno UFC-u.

Dio borilačke javnosti i dalje tvrdi da “Suga” nije prava zvijezda jer je prodao mizeran broj “pay-per-viewa" za borbu protiv Sterlinga, a njegova posljednja borba na UFC-u 299 je bila “natrpana s puno velikih imena” pa je to podiglo zainteresiranost.

Sam Sterling je bio šokiran kada je otkrio koliko su niske brojke za PPV, dovodeći u pitanje legitimnost O‘Malleyeva statusa zvijezde.

"Dobivao sam PPV-ove. Ovo nisu brojke za tipa koji je velika stvar. Kad sam vidio statistiku rekao sam ‘O moj Bože, da sam znao kakvi će brojevi biti moja g***** bi čekala i otišla na godišnji odmor‘“, rekao je Sterling na svom YouTube kanalu.

No, pojava malog broja PPV-a ovaj put rezultirana je zanimljivim podatkom.

Prvak ima veliki broj pratitelja na društvenim mrežama i već ih je imao i prije nego što je došao na tron, ali najvažniji podatak je dobna skupina njegovih obožavatelja.

Nakon revanša protiv Vere dobio je simpatije šire borilačke javnosti, ali njegovi obožavatelji većinski spadaju u mlađe dobne skupine. UFC-ov “pay-per-view" iznosi 80 dolara mjesečno, a tu svotu novaca ta demografska skupina sigurno nema na raspolaganju.

Nitko od njih nije spreman to platiti, a ako postoji nešto u čemu su mladi ljudi stvarno dobri, to je ilegalni pristup raznim internetskim stranicama i prijenosima.

To je primijetio i "Suga“ pa je na svom YouTube kanalu podijelio:

"Sve koje znam, evente gledaju s pomoću ilegalnih prijenosa. Ne znam stvarno nikoga, osim tebe Welch, da kupuju ‘pay-per-view‘… Prelagano je emitirati priredbu, mislim ne znam, ali pretpostavljam. Ja kupujem jer bi se osjećao krivim da ne kupim, razumiješ me? Pogotovo zbog pozicije na kojoj sam“, izjavio je O‘Malley.

Na razmišljanje ga je potaknulo pitanje o brojkama UFC 299 priredbe.

"Još uvijek nisam službeno čuo brojke, ali kad saznam, javit ću vam. Točnije, nisam ni siguran smijem li to dijeliti, ali pitat ću“, rekao je O‘Malley.

Linker
23. travanj 2024 01:19