UFC

Sean O‘Malley samouvjereno: ‘Uspavao bih Petra Yana u prvoj rundi‘

Sean O'Malley
 Screenshot (youtube, Ufc)
26-godišnji ‘‘Sugar‘‘ silno želi meč protiv bivšeg prvaka te je uvjeren kako bi lakoćom slavio

Svi znaju kako Seanu O'Malleyju nikada ne fali samopouzdanja. UFC-ov borac bantam kategorije trenutno nije niti rangiran, no jako često priča o borcima iz samog vrha kategorije. Jedno od najčešćih imena kojih se Sean O'Malley dotiče u svojim javnim nastupima jeste ono Petra Yana.

Sjajni Rus trenutno je prvorangirani izazivač UFC-ove bantam kategorije, a ujedno je i bivši prvak. 30. listopada Yan će se boriti protiv Sandhagena za pojas privremenog prvaka ove kategorije. Sean O'Malley prije odabira Coryja Sandhagena kao zamjenskog protivnika za ozlijeđenog Aljamaina Sterlinga, nadao se kako bi upravo on mogao dobiti priliku protiv Yana. Teško je bilo očekivati da UFC-ovi matchmakeri pruže takvu priliku nerangiranom ''Sugaru''.

'Borba između Yana i mene će se dogoditi. Možete li zamisliti nerangiranog borca kako postaje prvakom? Skočit ću s bilo kojeg broja (u poretku) do titule prvaka zato što bih Rusa uspavao u prvoj rundi. Mislim da mi neće dati tu borbu. Najveća borba bila bi upravo ta između mene i Petra.'' rekao je tada O'Malley u TimboSugarShow podcastu.

Dakle, Sean je poprilično samouvjeren da bi nokautirao Petra Yana u prvoj rundi. Radi se o poprilično optimističnoj prognozi s obzirom da Yan ima dva poraza u 17 profesionalnih mečeva. Jedan od tih poraza (protiv Magomeda Magomedova) došao je podijeljenom sudačkom odlukom, a drugi (protiv Aljamaina Sterlinga) diskvalifikacijom. Međutim, Sean O'Malley shvaća važnost promoviranja i ''trash talka'' i na takav način pokušava doći do velikog meča.

Međutim, ukoliko se Sean planira boriti protiv najboljih, morat će pobijediti i nekoliko rangiranih protivnika. Priliku za to imati će 11. prosinca kada ga čeka meč protiv 15-rangiranog Rauliana Paive.

Linker
22. travanj 2024 02:40