UFC

‘Stari, zašto si me ugrizao? Htio sam bonus, imali smo pravu šansu da ga uzmemo i budemo borba večeri‘

Andre Lima

 SCREENSHOT/YOUTUBE (MMA JUNKIE)
Brazilac je izrazio žaljenje kada je čuo da je Severino otpušten iz UFC-a

Andre Lima svoju prvu borbu u UFC-u pobijedio je na vrlo neočekivan način. Njegov protivnik, Igor Severino bio je diskvalificiran nakon što je sudačka komisija utvrdila da je ugrizao Limu za nadlakticu tijekom klinča na žici. Brazilski borac je time upisao svoju osmu pobjedu u profesionalnoj karijeri bez poraza. Komentirao je iznenađujući kraj borbe:

"Imali smo stvarno dobre razmjene i tada u tom trenutku, pokušavao me srušiti. Nakratko me uspio rušiti, ali uspio sam ponovno ustati. Dok sam ustajao uzviknuo sam jer sam osjetio bol, vrlo oštru bol. Najprije sam mislio da mi se žica zabila u kožu, to sam prvo pomislio. Počeo sam vikati ‘Au! Au!‘ i gledali su me čudno. Nije mi jasno što se događa, stvarno sam mislio da mi se žica urezala u kožu jer nema šanse da bi me ugrizao, ali onda sam shvatio što se dogodilo i rekao sam sudcu da me ugrizao. Šteta, mislim da je borba bila konkurentna i da je imala potencijala za borbu večeri".

Bizaran način završetka borbe koja je stvarno bila uzbudljiva sve do tog trenutka. Lima je pokušao shvatiti i saznati zašto je Severino odlučio to napraviti, ali nažalost nije dobio priliku za to.

"Htio sam ga pitati: ‘Stari, zašto si me ugrizao?‘. Stvarno sam ga to htio pitati, ali nisu nam dali priliku da se približimo jedan drugome. Zašto bi to itko napravio? Htio sam bonus, i imali smo pravu šansu da ga uzmemo, da budemo borba večeri".

Brazilac je izrazio žaljenje kada je čuo da je Severino otpušten iz UFC-a, ali je sretan što je na kraju podignuta njegova ruka.

"Nažalost, nisam uspio završiti borbu kako sam htio, a to je nokautom, međutim dobro sam se borio. Odlučio me ugristi i to je to, tako je Bog očito htio i ja sam sretan s pobjedom".

Linker
23. travanj 2024 13:33