UFC

Upoznajte bračni par koji će ovog vikenda zajedno debitirati u UFC-u

Cheyanne i JP Buys
 screenshot (YouTube)
Nakon što su oboje izborili UFC ugovor putem Contender Serisa, bračni par Buys dočekao je svoj debi

U veljači prošle godine dogodila se u UFC-u zanimljiva situacija. Bračni par nastupio je zajedno na jednoj UFC priredbi. Bili su to Mark i Montana De La Rosa, a to je bio jedan pravi kuriozitet. Mark je tim putem doživio poraz na uvodnom programu, što njegovu suprugu ipak nije omelo te je kasnije na glavnom dijelu upisala svoju pobjedu.

Ovog vikenda svjedočit ćemo još zanimljivijoj priči. Naime, jedan bračni par ovog će vikenda debitirati na istoj priredbi i to nakon što su na potpuno isti način izborili ugovor s UFC-om. Riječ je o Cheyanne i JP-u Buys.

Njih dvoje bili su sudionici prošlogodišnje sezone Contender Seriesa, a prva je u kolovozu svoj ugovor izborila Cheyanne, iako se JP trebao boriti tjedan prije nje, ali je zbog COVID-a njegova borba odgođena. Savladala je Hilarie Rose jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde, a onda izvela nešto nevjerojatno. Došla je do Dane Whitea i pitala ga zašto joj ne odgovara na privatne poruke koje mu na Instagramu šalje već dvije godine. Predsjednik UFC-a nije se ni snašao, a njegov telefon bio je u njenim rukama, nakon čega je ona te poruke pronašla. Whiteu se takvo odrješito ponašanje na kraju svidjelo pa ju je darivao ugovorom.

JP je svoju borbu dočekao dva mjeseca kasnije, ali isplatilo se dodatno trenirati i pripremiti se. U posljednjoj borbi cijele sezone giljotinom je savladao Jacoba Silvu, nakon čega je i on dobio svoj ugovor.

Ovu sjajnu priču UFC je podijelio na svom YouTube kanalu, a njih dvoje će po prvu UFC pobjedu krenuti na različitim dijelovima programa. JP će se protiv Bruna Gustava Silve boriti na drugoj borbi uvodnog programa, dok je Cheyanne dobila čast biti u srcu glavnog programa. Njena protivnica je Montserrat Ruiz.

Linker
19. svibanj 2024 23:50