UFC

Usman uputio posljednje upozorenje Colbyju: ‘Ako nisi odradio domaću zadaću, brzo ću te završit!‘

Kamaru Usman i Joe Rogan

 Screenshot (youtube, Ufc)
Akteri UFC 268 odradili su ceremonijalno vaganje i posljednja sučeljavanja pred današnju priredbu

Sada je uistinu sve spremno za večerašnju UFC 268 priredbu u Madison Square Gardenu. Nakon jučerašnjeg službenog vaganja, borci su kasnije tokom dana odradili i ceremonijalno vaganje te posljednja sučeljavanja. Vidljivo je kako su borci izuzetno spremni i jedva čekaju kročiti u kavez unutar legendarne njujorške dvorane.

Kamaru Usman i Colby Covington predvode priredbu borbom za prvaka velter kategorije. Oba borca lakoćom su zadovoljili propisanu kilažu za velter kategoriju, a prilikom ceremonijalnog vaganja, u razgovoru s Joe Roganom imali su priliku uputiti završne riječi prije meča koji ih čeka u ranim nedjeljnim satima.

''Joe Rogan, dobrodošao u moj podcast. Dobro te imati nazad. Sutra navečer, uživo na PPV-u, razvalit ću Martyja i postat ću neprikosnovenim prvakom. Vratit ću se u Miami kao 'P4P' najbolji borac koji je ikada nastupao u ovom sportu.'', izjavio je Covington, dok je Usman upozorio izazivača riječima:

''Ako je napravio svoju domaću zadaću, bit će ovo nevjerojatna borba. Međutim, ukoliko nije, završit ću ga rano.''

Inače, zanimljivo lice pojavilo se na sučeljavanju Rose Namajunas i Weili Zhang. Dana White tradicionalno je bio osoba koja stoji između boraca kako se ne bi dogodio preuranjeni fizički sukob, no u ovom slučaju, taj posao odradila je Halle Berry. Svjetski poznata glumica veliki je fan MMA-a i sada je dobila veliku čast naći se na pozornici ovako velike priredbe.

image

Rose Namajunas, Halle Berry i Weili Zhang

Screenshot (youtube, Ufc)

Snimku kompletnog ceremonijalnog vaganja i završnih sučeljavanja možete pogledati pri dnu teksta.

Linker
03. svibanj 2024 02:41