UFC

Vettori nije presretan, ali je jasan: ‘Dajte mi Adesanyu, taj meč moramo ponoviti!‘

Marvin Vettori i Kevin Holland
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
"Naša borba bila je najizjednačenija koju je on ikad imao..."

Marvin Vettori vjeruje da je s pet pobjeda u nizu učinio dovoljno da napadne titulu, a samim time i odradi revanš s aktualnim prvakom u srednjoj kategoriji - Israelom Adesanyom.

Talijanski MMA borac u subotu je navečer uvjerljivom sudačkom odlukom svladao Kevina Hollanda, a nakon završetka UFC on ABC 2 priredbe priznao je da to nije pobjeda kakvu je priželjkivao, ali, ako ništa drugo, barem je bila dominantna.

"Slušajte, nisam baš presretan s ovime što sam napravio. Htio sam ga zaustaviti prekidom, ali u tome nisam uspio. No, sve u svemu, bila je ovo dominantna pobjeda. Nisam najsretniji, ali nastavio sam nizati pobjede", izjavio je Vettori nakon borbe pa se prebacio na prozivku:

"Za idućeg suparnika želim Adesanyu. U listopadu. Mislim da sam to i zaslužio. Sada već imam najduži pobjednički niz. Pobjeđujem i to dominantno. Želim tu titulu", poručio je Talijan pa dodao:

"Naša borba bila je najizjednačenija koju je on ikad imao, a u mojim očima ja sam tog dana bio pobjednik. To jednostavno moramo ponoviti."

Adesanya i Vettori susreli su se u travnju 2018., a tada je danas aktualni prvak slavio podijeljenom sudačkom odlukom. Pogledamo li Marvinovu statistiku, vidjet ćemo da mu je to bio jedini poraz u nešto više od četiri godine.

Linker
03. svibanj 2024 15:05