UFC

(VIDEO) Dana White i Bruce Buffer pokazali kakve su ih hotelske sobe dočekale na Fight Islandu

Dana White i Bruce Buffer
 screenshot/Instagram
UFC-ovi domaćini na Yas otoku ništa ne prepuštaju slučaju, što dokazuju snimke iz hotelskih soba

Već smo pri prošla dva UFC-ova posjeta Fight Islandu mogli vidjeti koliko se domaćini u Abu Dhabiju brinu za svaki detalj i za to da nikome ništa ne nedostaje. Tako svi borci čak i dok su u izolaciji imaju sve što im je potrebno za život i trening, dok je prehrana također na visokoj razini. To je zapravo i za očekivati od Emirata koji ulaže nevjerojatne svote novca da bi postao jedna od vodećih turističkih lokacija svijeta te da bi došao na razinu za sada ipak puno popularnijeg i aktualnijeg Dubaija.

No, ono što neke poznatije i važnije osobe dobivaju personalizirano je ipak jedan viši nivo. Dana White već je prošli put dobio pravu svojevrsnu "perverziju", a nije puno drugačije niti ovog puta. Njegov hotelski smještan vjerojatno je luksuzniji i sadržajniji od bilo čega u čemu je većina UFC boraca ikad boravila ili što su si samo do sada uspjeli priuštiti. Od personaliziranog menija po pitanju hrane pa sve do po njegovom ukusu pripremljene "Ratne sobe". White je iskoristio priliku kamerom proći kroz prostoriju i sve svoje pratitelje upoznati s onim što je dobio.

Tek nešto manje luksuzni smještaj dobio je Bruce Buffer, no zato je smještaj UFC-ovog najavljivača dodatno personaliziran. U svakom slučaju, mikrofona ne nedostaje. I on je odlučio to otkriti putem svog Instagram profila.

Kako izgleda soba Conora McGregora i njegovog tima? Nadamo se da ćemo i to saznati, vjerojatno se i tu radi o nečemu posebnom te vjerujemo da će Irac također objaviti sličan video nakon što napokon stigne na Yas otok, gdje će se 23. siječnja boriti protiv Dustina Poiriera.

Linker
27. travanj 2024 03:40