UFC

(VIDEO) Justin Gaethje otkrio tko mu je najuzbudljiviji borac u UFC-u

Justin Gaethje
 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC-ov borac lake kategorije pravio je Top 5 liste na nekoliko različitih tema

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas novog nastupa Justina Gaethjea. 32-godišnji ''Highlight'' jedan je od najuzbudljivijih MMA boraca na svijetu, a 06. studenog u New Yorku snage će odmjeriti s Michaelom Chandlerom. Meč dvojice ponajboljih boraca lake kategorije na papiru obećava puno.

Gaethje se nada pobijediti Chandlera, a nakon toga očekuje novu priliku za napasti UFC-ov pojas lake kategorije. Naravno, trenutni prvak Charles Oliveira prvo će braniti svoj pojas protiv Dustina Poiriera, a Gaethje će priliku tražiti ukoliko savlada opasnog Michaela Chandlera.

UFC već polako promovira meč između Chandlera i Gaethjea pa je tako Justin dobio priliku za njihov službeni kanal nabrojati pet najboljih boraca u lakoj kategoriji prema osobnom mišljenju. Stavio je ''Highlight'' Oliveiru na prvo mjesto rekavši kako je tu samo jer je prvak, no da je siguran kako ''Do Bronx'' nije najbolji borac u kategoriji. Drugo i treće mjesto na Justinovoj ljestvici zauzeli su Dustin Poirier i sam Gaethje, a Top 5 zatvaraju Beneil Dariush i Michael Chandler.

Kako je Gaethje počeo dalje objašnjavati, ljestvica se zapravo preoblikovala te je Charles Oliveira svrstan na treće mjesto, dok je Poirier preuzeo prvo. Po tko zna koji puta, Gaethje je objasnio kako Oliveiru vidi kao borca koji se previše olako predaje kada dođu teški trenuci.

Što se Conora McGregora tiče, Gaethje navodi kako Irac ima jednu jedinu pobjedu u kategoriji (protiv Eddieja Alvareza) i stoga ga ne vidi kao jednog od pet najboljih.

Pričao je Gaethje i o pet boraca koje najviše voli gledati u UFC-u. odnosno o najuzbudljivijim borcima u promociji. Francis Ngannou zauzeo je prvo mjesto, a tko se pronašao na ostala četiri mjesta, kao i Justinova objašnjenja kako napraviti salto unatrag te kako biti dobar vlasnik psa, možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
25. travanj 2024 21:33